Megkezdődött kedden annak a brit párnak a pere, akiket a szomszédok jelentettek föl azért, mert túl hangosan szeretkeztek. A beszámolók szerint a forróvérű páros olyan hangokat adott ki marathoni ágycsatáik során, mintha valakit éppen gyilkolnának.

Egy asszony azért tett panaszt rájuk, mert a délelőtti szeretkezésük olyan hangos volt, hogy az utcán is tisztán lehetett hallani, amikor iskolába vitte gyerekeit. Rajta kívül még a postás is nehezményezte a zajos légyottokat, sőt állítólag még a halláskárosult szomszédot is képesek voltak zavarni.

Steve és Caroline Cartwright "természetellenesen" és "hisztérikusan" szeretkezett, mintha "elviselhetetlen fájdalmuk lenne" - tudhatta meg a vallomásokból a newcastle-i bíróság. A tárgyalás első napján egy 10 perces hangfelvételt is bemutattak, amelyen a pár szeretkezése volt hallható. A bíróság végül megtiltotta, hogy a jövőben ilyen hangosan szerelmeskedjenek.

A döntés ellen a 48 éves Caroline fellebbez: mint mondja megpróbálta korlátozni a hangokat, volt, hogy párnát tett a fejére, de ez nem vált be. ő pedig nem tudja kordában tartani a sikolyait. A tárgyalás még folytatódik. (FH)