Rachel Weisz baktériumnak tartja magát

2009.11.11. 14:54 Módosítva: 2009.11.11. 14:57

Nem tud betelni a filmszerepekkel Rachel Weisz, és remek főszerepekkel meg egy Oscar-díjjal a hátra mögött még mindig úgy érzi, éppen csak elkezdte a színészetet. "Ha evolúciós hasonlattal akarok élni, még csak baktérium vagyok, előttem az egész egyedfejlődés" - szemlélteti a helyzetet a színésznő. "Még annyi mindent nem játszottam el, pedig nem is tudom, hogy igazán különleges szerepekben is képes lennék-e helytállni. Mindenesetre ezt szeretném csinálni, amíg össze nem rogyok a kamerák előtt."

Weisz azt is bevallotta, hogy számára a munka és a magánélet nem fonódik össze, pedig gyermekének apja, Darren Aronovsky többször is rendezte őt. "Hétköznapokon forgatunk, olyankor teljesen professzionális a viszonyunk, csak a munkával foglalkozunk" - meséli. "Szombatra már tiszta ideg vagyunk mind a ketten, akkor jól összeveszünk. Vasárnap kibékülünk, és kezdődik minden elölről. Hát nem csodás a szerelem?

Rachel Weisz legközelebb az Oscar-díjas Peter Jackson új filmjében, a Komfortos mennyországban lesz látható. A történet kamasz hősnőjét megerőszakolják és megölik, és ezután a túlvilágról - amely egyfajta köztes dimenzió - figyeli, mi történik családjával és gyilkosával. Az Alice Sebold által írt regény magyarul is olvasható - adta hírül az UIP-Dunafilm.