Az éterből eltűnt Sláger Rádió műsorvezetői, Bochkor Gábor és Boros Lajos átmenetileg az interneten szólnak hallgatóikhoz, míg a Danubius Pirítós stábja a Class FM-nél folytatja - írja a Bors. A hírek szerint azonban ez sem marad így sokáig, a lap ugyanis úgy tudja, a Sláger Rádió vezetői már megegyeztek a Roxy Rádió tulajdonosaival a bérleti szerződésről, így elképzelhető, hogy a Sláger hamarosan a Roxy frekvenciáin lesz hallható. "Péntektől a Sláger Rádió internetes oldalán biztosan jelentkezünk, és valószínűleg a Roxy Rádió frekvenciáján is. Úgy tudjuk, a tulajdonosok nagyon közel járnak a megállapodáshoz"- mondta a napilapnak Boros Lajos.

Az ORTT döntésének értelmében a Sláger frekvenciáján a Neo FM, a Danubiusén pedig a Class FM szól november 19-től, ezért mind a Danubius, mind pedig a Sláger körül hatalmas hírfelleg lebegett az elmúlt hetekben, középpontba helyezve azt a kérdést, hogy vajon mi lesz ezek után az adók munkatársaival. Bár a szerda éjjeli búcsú során még egyik rádió munkatársai sem adtak egyértelmű választ arra, hol folytatják, a mai hírek szerint nemcsak a slágereseknek oldódtak meg a problémáik.

"Egy induló rádiónak sokkal egyszerűbb profi szakemberekkel dolgoznia, mint kezdőket betanítania. [...] a Class FM húzónevei: Sebestyén Balázs, Vadon János, Rákóczi Ferenc, Kovács Áron, Vágó Piros, Jáksó László és Abaházi Csaba" - mondta a Borsnak Kalló Krisztina, a Class FM képviselője. Sebestyén Balázs hozzátette, viszik magukkal a Danubius Pirítós stábját, így a reggeli műsor más néven, de megmarad.