Havas Henrik blogján közli, hogy ő ugyan nem fog lúgot inni, amiért végetért a Bumeráng, meg a másik adón "Sebestyén, Vadon Jani, meg a Rákóczi nyűglődése". Havas szerint a Bumeráng szellemes volt, de "pár éve Bochkor Szekeres Imre honvédelmi miniszter seggébe bújt, és MIG-eket vezetett, meg Afganisztánba járkált a kedvenc miniszterével", és ez a tanár úr szerint nem tett jót neki. Sebestyén Balázsnak meg azt üzeni, hogy menjen vissza a vadonba ugrálni, mert az nagyon jól állt neki, az legalább vicces volt. A műsorvezető amúgy jóban van Bochkkorékkal, így nekik szurkol, és abban is biztos hogy lesz helyük másik csatornánal.

Bochkor a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy ő nem is sirdogált, és különben is, aki ismert ember és vadászgéppel akar repdesni, annak igenis a honvédelmi minisztert kell megkörnyékeznie. Mondjuk jó, hogy hozzátette, hogy ez csak ismert embereknek mehet. Ha mégse, akkor Szekeres úr, a Velvet nagyon szeretne vadászgéppel repülni, mikor mehetünk?

Közben persze a Bors már megírta, hogy a Neo FM már szemet vetett Bochkorékra, de még folynak a tárgyalások, mivel Borosék csak akkor mennek, ha vihetik az egész pereputtyot, még Gombos Edinát is. Miután szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy havi 10 millióba kerül a Bumeráng, az egész stáb átmenekítésének feltehetően annyira nem örül Kádár Tamás, a Neo ügyvezetője.