Robbie Williams fél, hogy visszaesik kábítószer-függőségébe, ezért egyelőre nem akar turnéra indulni, és erről maga az énekes számolt be szerdán - adta hírül az MTI. A sztár, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti új albumát, legutóbbi turnéját okolta azért, hogy végül elvonókúrára kényszerült, és három évre eltűnt a zenei életből. Ezalatt az idő alatt leginkább az UFO-k foglalkoztatták.

"Nincs tervbe véve egy, a legutóbbihoz hasonló koncertsorozat. Tudom, mit tesz velem, hová juttat, melyik rehabilitációs intézetben kötök ki. Lesz még turném, de nem a közeljövőben" - mondta újságíróknak Williams. Mint fogalmazott, mindig kiszolgáltatott lesz a kábítószernek. "Olyan mechanizmus működik bennem, ami miatt nem a józan életet választom. A génjeimben van, hogy repülni akarok. Nem hiszem, hogy valaha megszabadulok ettől. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok" - tárulkozott ki az énekes, aki az Australian Recording Industry Association (ARIA) nevű zenei szervezet rendezvényén lép fel.

A 35 éves Williamst barátnője, Ayda Field kíséri. Kapcsolatukról az énekes elárulta, hogy már a neveket is kiválasztották leendő gyerekeik számára: Sonny, ha fiú, és Sunny, ha lány. Jelenlegi boldogsága ellenére Williams nem akar megfeledkezni arról a nyomásról, amely a posztárok vállát nyomja. "Az emberek előtt a stadionokban végtelen magasságokban szárnyalsz. Aztán visszamész a szállodaszobába, és azon veszed észre magad, hogy eltüntetted a minibár tartalmát, az internet meg nem azt csinálja, amit kéne. Nekem pedig elegem van már ebből" - jegyezte meg a zenész.