A pornószínésznő, aki a korábbi szexképeit elnézve mintha felszedett volna pár kilót, végleg Olaszországba költözik, és az utolsó interjúját a TV2 Mokkájának adta, legalábbis ezt állította a műsorvezető, Kárász Róbert. A felvezetés után azonban Monique Covet arra a kérdésre, hogy most akkor tényleg elhagyja-e az országot, annyit mondott: „se nem cáfolom, se nem erősítem meg”.

Covet ezután tovább folytatta a zavaros beszélgetést, elmondta, már 18 éves kora óta külföldön ér, de mindig hazajár, és volt itt egy biztos pontja, azonban ez a gondolatmenet már nem fejeződhetett be, mert elkezdte felsorolni a személyiségeit. A három énjéből kettőt meg is nevezett - Mónika, Monique Covet -, azonban a harmadikról nem volt hajlandó beszélni, csupán annyit, hogy ő is ismert ember.

Covet, aki már nem tevékenykedik pornósként – bár most kötött egy újabb szerződést egy pornóproducerrel -, ezután magánéletéről is beszélt, elmondása szerint három éve nincs komoly kapcsolata, és bár most boldognak tűnik – hiszen „nem H1-es” -, azért szeretne végre találni maga mellé valakit.