Hiába a zsűri kritikája és lehúzó pontszáma, Horváth Tamást megint beszavazta a közönség a következő elődöntőbe. A mindössze 17 éves dunaújvárosi versenyzőt már több alkalommal is az utolsók közé sorolták az ítészek, de a tinédzser lányok minden bizonnyal lemerítik feltöltőkártyáikat szombat esténként, mert az énekes ma is megmenekült.

Helyette kiesett a mátészalkai Szatmár Kamara táncegyüttes, és a Strokes sem jutott tovább. Jövő héten viszont ismét láthatjuk Veres Róbertet, alias McDc-t, akinek, valljuk be, némi gondjai akadtak ma a humorral, a rímekkel és a szavak helyes olvasásával is, de csak kivágta magát a produkció végére. A Kutyakölykök táncegyüttest is látni fogjuk újra, továbbáVásáry André alakított megint akkorát, hogy egyértelmű volt a továbbjutása.

Tabáninak meg már úgy tűnik, mindegy, mit és hogyan énekel - persze kétségkívül jót és jól, de a mai előadása nem volt egy nagy durranás - a nézők imádják, egyenes az útja a döntőig. Beszavazták a Bad Boyz táncikáló fiúcskáit is, Csikó Szabolcs is elegendő pontszámot gyűjtött össze, Brasch Bence meg ugyanaz a kategória, mint Horváth: amíg apucinak van elég pénze fizetni a Hello Kittys matricákkal telenyomott telefonok feltöltőkártyáját, addig minden héten látni fogjuk a legjobbak között - így jövő szombaton is.