Heidi Klum és férje, Seal weboldalukon mutatta be családjuk legújabb tagja, hét hetes kislányuk első fotóit. A bébi a Lou Sulola nevet kapta, a fotók közt van, amelyen anyja öleli, egy másikon apjával látható, és van köztük csoportkép is, ahol Klum három idősebb gyereke, az 5 éves Leni, a 4 éves Henry és a 2 éves Johan is anyjuk mellett fekszik a családi ágyban, míg Lou Klum hasán alszik.

A fotókat mindkettejük weboldalán Seal családjához írott száma, A Fathers Way kíséretében lehet megnézni, Klum saját oldalán pedig így ír a kislányról: "A világ legszebbje, mi pedig boldogok vagyunk, hogy bennünket választott, hogy lássuk, amint felnő. Mindkettőnk számára szerelem volt ez az első pillantásra vele". A kishúgnak különösen Leni nevű nővére örülhet, aki két öccse mellé szeretett volna egy lánytestvért is.

A 36 éves Victoria's Secret modell és férje, a 46 éves énekes házasságát Hollywood egyik legkiegyensúlyozottabb és legboldogabb kapcsolataként tartják számon. Öt éve ismerkedtek meg, amikor Klum már várandós volt Leni nevű lányával, aki még előző kapcsolatából, a Forma1-es Flavio Briatorétól fogant. 2005-ben házasodtak össze, bár Klum csak most vette fel férje nevét. Seal a kezdetektől apjaként neveli a kislányt, akit még az idén örökbe is szeretne fogadni három azóta született, vér szerinti gyermekük mellé. A pár Klum negyedik terhességének bejelentésekor azt is elmondta: ő lesz az utolsó gyermekük, mert "megvan a létszám, a négy tökéletes - három is sok, de négy? Az végképp rengeteg munka".