Ojani Noa bármixeként dolgozik Hawaii-on, és arról mérsékelten ismert, hogy még akkor volt Jennifer Lopez férje, amikor az énekesnő feltörekvő táncoslányként próbált ismertté válni. A férfi pár hete jelentette be, hogy van egy kis videója ebből a boldog időszakból, exneje pedig azonnal 10 millió dolláros perrel fenyegette meg arra az esetre, ha nyilvánosságra merné hozni a mézesheteiken készült videót - melyen állítólag még csak szex sincs, legmerészebb jelenetében Lopez bugyi nélkül ücsörög egy motorbiciklin.

A férfi válaszul most visszaperelte Lopezt, az apját, valamint ügyvédi és pénzügyi menedzsmentjét, méghozzá sikkasztás vádjával - írja a US Magazine. Noa keresetében azt állítja, hogy Lopez anyja évekkel korábban már eladta egy spanyol nyelvű tévécsatornának ezt a felvételt 30 ezer dollárért, ehhez azonban tőle senki nem kért engedélyt, és természetesen az összegből sem látott egy fillért sem. Úgy véli, ezzel őt 100 millió dollár kár érte.

Lopez és Noa 1997. februárjában házasodtak össze, és 1998 januárjában már el is váltak, december elsején fogják megvitatni a vitás kérdéseket, a tárgyaláson pedig Noa nyilvánosan is bemutatja a szóban forgó 11 órányi felvételt.