Egy manhattani sztriptízbár a szórólapjain egy volt szépségkirálynő fotójával hirdette szolgáltatásait, amikor azonban az egykori Miss Oklahoma, Laci Kay Scott értesült erről, beperelte a helyet. A Ten’s Gentleman’s Club ügyvédje, Joan Toro szerint viszont még Scottnak kéne hálásnak lennie ezért: „Azt se tudta senki, ki ő. Ez van. Ez egy kis senki, aki perelni akar, természetesen alaptalanul, és ezzer akarja felhívni a figyelmet a nem létező karrierjére” - idézi őt a New York Post.

A 22 éves ex-szépségversenyző 2005-ben nyerte el a Miss Oklahoma címet, azóta modellként dolgozott, ami a Ten's ügyvédei szerint épphogy elég volt a megélhetéséhez. „Az elmúlt három évben, ha nem keresett volna valamennyit modellkedéssel, már rég segélyért kellett volna folyamodnia” – érvelt Toro, egy 24 ezer dollárról szóló kimutatást lobogtatva, ami Scott jövedelmét igazolta, bár azt nem tudni, ezt az összeget milyen időszakon belül kereste.

A szépségversenyző ügyvédje, Laine Armstrong ugyanakkor rámutatott, a lány karrierjének semmi köze ahhoz, hogy az engedélye nélkül használták reklámcélokra a fotóját: „A per nem Ms. Scott karrierjét tárgyalja, hanem azt, hogy a Ten’s megsértette a személyes képmáshoz való jogát. Nagyon kellemetlenül érinti őt, hogy bárki is kapcsolatba hozza egy sztriptízbárral”. Miközben a Ten’s Scott karrierjét fikázza, másik kézzel már a nyomdászukra kezdik kenni a balhét, aki szerintük valami internetről vásárolt párszáz dolláros kártyakollekcióról szedte a lány fotóját, és ők se tudtak róla.