Hajdú Péter egyoldalúan szerződést bontott a Story Tv-vel, és több kereskedelmi csatornával is tárgyal az Esti Fritbi folytatásáról - értesült a Bors. A Sanoma médiavállalathoz tartozó csatornánál viszont ragaszkodnak a műsorhoz, és állítólag bojkottot szerveznek Hajdúval szemben. Kilátásba helyezték, hogy Hajdú távozása esetén kitiltják az összes kiadványukból, ami Bestet, Storyt és a Nők Lapját illeti.

Ruszkai Nóra, a Sanoma Rt. vezérigazgató-helyettese a lapnak elmondta, hogy Hajdú Péternek érvényes szerződése van a Story Tv-vel 2010. december 31-ig. "2008-ban egy plusz egy évre szerződött, amelynek értelmében a csatorna jogosult azt egyoldalú nyilatkozattal meghosszabbítani. Ezt megtettük, azaz él a szerződés".

Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója nem kommentálta az értesüléseket, de a TV2 nem tagadta, hogy tárgyalnak a tévéssel. Hajdú szerint a bojkott nem megfelelő eszköz a viták rendezésére, na de, ha mégis megvalósul,  mi lesz velünk, ha nem láthatjuk minden nap az összes újságban? Bele sem merünk gondolni.