Nyolc versenyzőből kettőnek távoznia kellett ma a Csillag születik tehetségkutató versenyéből, a közönség pedig úgy döntött, hogy a tinilányok mindkét kedvencének mennie kell. A 17 éves, dunaújvárosi Horváth Tamás annak ellenére esett ki, hogy a zsűri egybehangzó véleménye szerint ez idáig a legjobb produkciót látták tőle.

Mosonmagyaróvár is szomorkodik, mert jövő héten nem szurkolhatnak Brasch Bencéért, aki szintén jobb volt, mint valaha, de még mindig nem lehet azt mondani rá, hogy jó. Szirtes Tamás viszont láthatóan mindkét fiút favorizálja, elkeseredésre tehát semmi ok, a színházban már biztosan lesz helye mindkét versenyzőnek.

A továbbjutók között van természetesen Tabáni István, aki túl sok újat már sem a hangjával, sem az előadott dallal nem tud mutatni: megint egy Máté Péter számot adott elő. Veres Robi is berappelte magát a következő szombatra, nála nem lehet tudni, hogy a fáradtság vagy az elbizakodottság miatt, de egyre gyérebb előadást produkál. Ma este Vásáry André sem erőltette meg magát, de ez nem vált hátrányává. A nézők a három táncos előadást is bejuttatták a következő fordulóba: Csikó Szabolcs, a Kutyakölykök és a Bad Boys örülhetett a műsor végén.