Mészáros Dóra meglepődött és csalódott, amikor Zana József Borsnak tett nyilatkozatát elolvasta. Ganxsta Zolee apja a napilapnak a Hal a tortán műsor után fejtette ki véleményét a playmate lányokról, miután azok nem hagyták a fogdosódást. A színész véleménye szerint a playmate kifejezésre van egy szép, régi magyar szó is, amit senki nem mer kimondani. Hozzátette, ő sem, mert nem akar senkit megbántani. A burkolt kurvázást viszont mindenki értette, és a sztriptíztáncos nem is hagyta szó nélkül az esetet.

A korábban vérig sértett Geronazzo Máriával szemben viszont Mészáros nem állt le szájkaratézni Zanával, a Velvetnek csupán a csalódottságáról számolt be, mert a színész ezt nem mondta neki szemtől szembe. „Ha igaz, hogy ezt nyilatkozta Zana József, akkor egy kétkulacsos embernek tartom. A vacsora alatt ugyanis csak Metzgert és Kustánczit hordta le a sárga földig, majd rám mutatott és a következőket mondta: Egyedül a Dóri az, aki ér közületek egy fabatkát, aki felvállalja ami, ő egy szerény és kedves lány. Ez a mozzanat viszont nem került adásba" - mesélte.

Zana hasonlókat nyilatkozott a Playboy magazinnak is: "Ő volt az egyetlen, aki vállalta önmagát. Nem akart többnek látszani, mint aki, nem akar énekelni, színésznő lenni, tudja, hogy ő egy sztriptíztáncos, mindemellett csodálatos a humora, figyelmes, s egy igazi barátom lett" - dicsérte vacsorapartnerét. {...} Sőt, most, józan fejjel is kijelentem: Dórival bármikor leülök vacsorázni, ezek után is".

„Nem mintha érdekelne, mit gondol rólam, jót vagy rosszat, de azért ez a nyilatkozata kicsit meglepett” – folytatta Mészáros. „Talán a szemembe félt megmondani mit gondol? Mért nem viselkedett szemtől szemben velem is így? A többieket kiosztotta, én mért voltam kivétel? Engem és Rácz Lindát is meginvitált egy állítólagosan készülő műsorába fellépni, és egész héten egy szóval sem említette nekem ezt a véleményét. Sőt! Innentől kezdve nem tudom, mit gondoljak, kinek higgyek. Ha így gondolkozik rólam, ne hívjon engem sehova, ne játssza meg magát, hanem küldjön el engem is melegebb éghajlatra.”

Hozzátette, ebben a világban már más értékek dominálnak, mint amit Zana megszokott. „A média nem válogat, kiből csinál sztárt. Nem kell feltétlenül letenni az asztalra értékes dolgokat ahhoz, hogy az embert mutogassák a tv-ben. Viszont, ha ezt a véleményem nem tudom kulturált formában közölni, sajnos hiába vagyok különb mindenkinél, rosszul jöhetek ki az ilyen helyzetekből. Én tisztában vagyok azzal: ki vagyok, miből élek, mit gondolnak rólam az emberek. De ettől függetlenül elvárhatom azt, hogy ha a szemembe dicsérnek, a hátam mögött ne mondják az ellenkezőjét.”