A fojtogatásig fajuló veszekedésük után a Rolling Stones 62 éves gitárosa kirúgta 20 éves csaját, Jekatyerina Ivanovát. Ezt állítják legalábbis a lány barátai, akiknek állítólag kétségbeesett sms-t küldött körbe: "Ronnie azt akarja, hogy költözzek el, és fogalmam sincs, mit csináljak". A Sun forrásai szerint Jekatyerina sűrű könnyek közepette sms-ezget Woodnak azóta, hogy ne rúgja ki. Ezzel egybecsengően Wood is azt állítja az ismerőseinek: "Most már vége".

Egy haverja szerint "Katia érzi, hogy Ronnie most komolyan gondolja. Mindketten nagyon heves természetűek, ráadásul Ron tisztában van vele, hogy ő emelte ki Katiát a csatornából. És most ugyanilyen könnyedén vissza is dobhatja. Katia pedig tényleg ki lehet akadva, mert tudja, hogy nélküle senki lesz megint - ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy [Ronnie ellen] bármikor vádat emelhetnek a rendőrök".

Ez utóbbi pedig csak azon múlik, tesz-e feljelentést Ivanova, akiről legutóbbi veszekedésükkor a nyílt utcán a környéken lakóknak kellett leszedniük Woodot. A zenész üvöltözött a lánnyal, majd fojtogatta, és  el akarta nyomni a cigarettáját az arcán. Ivanova egyelőre nem tett feljelentést, a vizsgálat még zajlik.

A zenész és a pincérlány kapcsolata 18 hónapja kezdődött, Wood miatta vált el feleségétől, akivel 23 évig voltak házasok. A harmadannyi idős lánnyal azért nem egyszerű a kapcsolatuk, már volt, hogy szakítottak is, úgyhogy még korántsem biztos, hogy ez ezúttal is így marad, ami nyilván Ivanova feljelentési kedvétől is nagyban függ.