A Casino Royal színésznője szeretné, ha kicsit mocskosabb lett volna kibontva új filmjében a leszbikus vonal, adta hírül a Wales Online. A színésznő Cracks című új mozijában egy internátusi osztályfőnököt játszik, aki megbabonázza az egyik tinédzser tanítványát (Maria Valverde). Green úgy véli, hogy nem lett kellőképpen kibontva a kettejük közötti szexualitás. "A szerelmi jelenet nagyon is szoft. A könyvben ennél sokkal messzebbre mennek" - mondta, majd hozzátette, hogy a forgatás nem okozott különösebb nehézségeket se számára, sem pedig a partnerének.

"A szerelmi jelenetek rendben voltak, nem kellett túl sokszor felvenni őket" - nyilatkozta Marton Csokas szerelme, aki most Shiela Kohler 1999-es regényéből készült filmben játszik. - "Előző nap sokat próbáltunk, így tökéletesen tisztában voltunk minden mozdulatunkkal. Többször is elolvastam a könyvet, hogy megértsem Miss G megszállottságát. Nagyon férfias, overallt hord és szivart szív, de a filmben egyáltalán nem ilyen. A filmbeli karaktere nőies, törékeny és szofisztikát."

Green a saját gyerekkoráról is beszélt, ami elmondása szerint nem volt túl vidám. "Túlságosan meg akartam felelni. Elég jó tanuló voltam, de azt akartam, hogy mindenben a legjobb legyek. A középiskolában nem volt különösebb kapcsolatom a tanárommal, félénk voltam, csak bámultam a falat egész nap. Nem nagyon lehet így kibontakozni, ezért abba is hagytam a sulit tizenhat évesen. Mondtam az anyámnak, hogy ezt nem csinálom tovább: nem mehetek sehova, állandóan este tízig dolgozom."