"Határozatlan ideig" szakít a golffal Tiger Woods és arra koncentrál, hogy "megmentse házasságát" - jelentette be egy közleményben saját honlapján pénteken a golfsztár. Woods először vallotta be azt is, hogy hűtlen volt feleségéhez. A világszerte népszerű sportoló a közleményben hozzátette: mindenkitől - de elsősorban feleségétől és két gyerekétől - bocsánatot kér, és "megígéri, hogy jobb férj és apa lesz." "Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mekkora csalódást okoztam hűtlenségemmel az embereknek, de legfőképpen Elin-nek és gyerekeimnek" - írja Woods.

000T TRWas2761936

A 33 éves golfsztár - akinek egy kétéves lánya és egy tízhónapos fia van feleségétől - két héttel ezelőtti balesete óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Akkor floridai otthonától nem messze kocsijával nekiüközött egy tűzcsapnak, majd egy fának. Csupán karcolásai lettek, pénzbírságot kapott és büntetőpontokat veszített jogosítványán. Már akkor elterjedt az amerikai bulvármédiában, hogy Woods összekapott feleségével és sérüléseit is a nő okozhatta, miután kiderült: a sportoló több nővel is csalja Elin Nordegren-t.

Eddig tíz nőről derült ki, hogy viszonyuk volt Tiger Woods-szal: a milliárdos sportolóról először azt írták a pletykalapok, hogy egy New York-i klub-hostess a szeretője. Rachel Uchitel tagadta a vádakat, de két nappal a viszony nyilvánosságra kerülése után, november 27-én Woods balesetet szenvedett. Később többek közt egy pincérnőről, egy pornósztárról és egy modellről is kiderült: lefeküdtek a golfossal. (FH)