horoszkóp

Taylor Lautner megmutatta, hogyan rúgta volna le Kanye West fejét

bry
2009.12.14. 19:59

Taylor Lautner újrajátszotta a Saturday Night Life műsorában a VMA díjátadóját, ahol Kanye West megzavarta a country énekesnő, és egyben a színész állítólagos barátnője, Taylor Swift beszédét. Lautner, aki állítólag együtt jár Swifttel, megmutatta, mit is kellett volna csinálnia a háttérben kínosan vigyorgás helyett, és eljátszotta, hogyan kellett volna levernie Kanye West fejét a VMA díjátadón.

A Twilight vérfarkasa az ötperces köszöntőjét hosszas monológgal kezdte, melyben elmondta, sikeres éve volt, szerepelt a New Moon című filmben vérfarkasként, számtalanszor levette felsőjét, hogy megmutassa kockás hasát – igaz, ezt állítása szerint kicsivel többször tette meg a kelleténél, hiszen még a tengerparton állandóan félmeztelenül rohangáló Matthew McConaughey-t is leelőzte a vetkőzésben -, majd kitért a pletykákra, miszerint együtt jár a country énekesnővel, Taylor Swifttel.

Ezután rátért arra az emlékes esetre, amikor Kanye West megzavarta Taylor Swift köszönőbeszédét a VMA díjátadóján, ahol Lautner szintén ott állt a színpadon. A fiatal színész kellő önkritikával megmutatta, pontosan hogyan is nem rohant az énekesnő azaz, az állítólagos barátnője segítségére. Ezután pedig nem maradt más hátra, csupán az, hogy megmutassa, mit is kellett volna tennie. Számos rúgás és egyéb látványos, akciófilmbe illő akrobatamutatvány után végül sikeresen lerúgta a Kanye West arcával díszített bábu fejét, aki ennek köszönhetően bocsánatot kért a megsértett és a beszédében megzavart Taylor Swift bábujától.