A Rihanna-verő énekes most éppen az egyik közösségi site-on, a Twitteren akadt ki: egy nappal azután, hogy megvádolta a boltokat, hogy bojkottálják új albumának, a Graffitinek a megjelenését törölte magát az oldalról, adta hírül a CNN. "Köszönöm minden rajongómnak a sok-sok támogatást! - posztolta hétfő délután. - "Szeretlek titeket, viszlát!"

Az énekes hétvégén kapta fel a vizet azon, hogy nem látta az egyik connecticuti bevásárlóközpont boltjában a cédéjét: "Még csak a hátsó sorokba se rakták ki a lemezem" - twittelte felháborodva. Brown ezután a menedzseréhez fordult, de tőle sem kapott választ kérdéseire. "A menedzserem is megmondta, hogy ha új album érkezik a boltba, azt mindenképp ki kell rakniuk a polcokra, de a lemezem SEHOL nem volt"

Hozzátette, hogy bezzeg Alicia Keys új albuma már akkor ott figyelt, pedig csak kedden kellett volna megjelennie. A történet annyira komolyan felfejlődött, hogy végül már olyanokat írtak, hogy biztos nem akarják támogatni a nőverő énekest, és hogy nyilván soha nem kerül a polcokra az új cédé.

Brown akkor kezdett twittelni, mikor kirobbant a Rihanna balhé, és a hónapok alatt 172,366 követője akadt. Pontosan nem tudni, mi vezetett hozzá, hogy végül törtölte magát, azaz a mechanicaldummy névre hallgató karakterét.