Nem tartja magát különösebben tehetségesnek Hugh Grant, viszont elmondása szerint tudja, hogyan kell sármosnak lenni. "Nem hiszem, hogy nagyon tehetséges lennék. Csak azt tudom, hogyan kell elbűvölőnek lenni" - mondta az angol színész a TV Movie című lapnak.
Grant szerint színészi képességeit többek között pánikrohamai csorbítják. Még mindig iszonyú szorongás tör rá, valahányszor kamera elé kell állnia - vallotta be. Elmondta azt is: olyan nyomás nehezedik rá minden filmforgatáson, hogy újra és újra le kell győznie magát, hogy befejezhessék a felvételt.

A 49 éves színész mégsem gondol arra, hogy felhagy a filmezéssel. "Fogalmam sincs, mihez kezdenék" - ismeri el. Persze az is visszatartó erőt jelent, hogy igen szépen keres színészként, s nem akar lemondani a luxusról, amihez már hozzászokott: "ötcsillagos szállodák, sikkes sportkocsi és a BlackBerry-m nélkül nem tudnék élni" - mondta Grant.
Feleségre sem vágyik az agglegény színész: "A kapcsolatok számomra rémálmot jelentenek, pontosan tudom, miért nem vagyok nős" - jelentette ki. (MTI)