Letartóztatták Charlie Sheen amerikai filmsztárt a coloradói Aspen síparadicsomában, miután a hírek szerint megverte feleségét, Brooke Muellert.A rendőrség csak annyit közölt az esetről, hogy az aspeni járőreiket egy családi veszekedéshez riasztották pénteken, majd Charlie Sheent - polgári nevén Carlos Irwin Estevezt - a Pitkin megyei börtönbe szállították. A filmsztárt súlyos testi sértéssel és fenyegetéssel gyanúsítják, egyelőre 8500 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték, de február 8-án meg kell majd jelennie a bíróság előtt.

A rendőrség a személyiségi jogok miatt nem hozta nyilvánosságra az áldozat nevét, de hollywoodi sajtó szerint Sheen a feleségét verte meg. Az asszonyhoz rohammentőt is riasztottak, de végül nem kellett kórházba vinni.

Nem ez lenne az első eset, hogy Charlie Sheen nőt ver: 1997-ben egy barátnőjét próbálta megtámadni, nem sokkal később pedig azzal vádolták, hogy előző feleségét, az ugyancsak hollywoodi filmsztár Denise Richards-ot támadta meg. A színésznőtől később elvált, Brooke Muellert pedig tavaly májusban vette el, akitől azóta ikerfiai születtek, de úgy tűnik, ettől mégse lett annyival jobb ember, mint dicsekedett vele.

Sheennek első házasságából egy, Richards révén pedig kettő gyermeke van már. A "Szakasz", a "Nagy Durranás", és még egy sor más film 44 éves főszereplője már többször összeütközésbe került a törvénnyel. Volt, hogy kábítószert találtak nála, máskor részegen vezetett, több esetben pedig prostituálttal bukott le. (FH)