Victoria Beckham hatszázezerért vett kutyát férjének

2009.12.28. 13:14 Módosítva: 2009.12.28. 14:36
vb2

Beckhamné hivatásos tenyésztőtől vett potom 2000 fontért (hatszázezer forint) férjének egy buldogot, adta hírül a Sun. Beckham természetesen karácsonyra kapta az állatot, állítólag azért pont buldogot, mert azt szereti, meg mert Victoria szerint ez illik leginkább Beckham játékstílusához a focipályán. Az eb nem követi a focistát Milánóba, hanem a gyerekekkel marad, hogy azok ne unatkozzanak miután az apjuk visszatér edzeni és játszani. Beckhamnak amúgy már van két rotweilere, Snoopy és Puff, de őket már nyilván unják a gyerekek.

A család az angliai, viccesen csak Beckingham palotára keresztelt birtokukon töltötte a karácsonyt barátjukkal Gordon Ramsay-vel és annak családjával. A karácsonyi menüt természetesen a híres séf készítette, de Beckham és neje szülei is részt vettek az ünnepen.

A focista nem aprózta el a dolgot, igazi tündérparkot varázsolt gyermekeinek, mű-télapóval, szánnal és tündérekkel, de még műhavat is rendelt, ez utóbbi volt a bónusz meglepetés, egy ismerős elmondása alapján. A karácsonyi vakáció azonban nem volt hosszú, kedden repül vissza a sztár Milánóba, felesége pedig a gyerekekkel Los Angelesben ünnepli az újévet.