horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Daniel Radcliffe élvezi, hogy melegnek nézik

bry
2009. július 19., 12:05 Módosítva: 2009-07-19 12:27
0

Daniel Radcliffe élvezi, hogy melegnek nézik, és rendszeresen megkéri meleg barátait, nézzék át a meleghonlapokat róla szóló pletykák után.

A Harry Pottert alakító 19 éves színész elmondta, idegenek mindig homoszexuálisnak nézik a személyisége miatt, de őt ez egyáltalán nem zavarja - olvasható az imdb.com internetes oldalon. "Ez csodálatos. Egész életemben homoszexuálisok között forogtam, talán ezért sugárzok én is valamit ebből, és vannak, akik azt hiszik, az is vagyok, és ezzel nincsen semmi baj" - mondta. "Hadd találgassanak! Én nem olvasok blogokat és nem chatelek, de a barátaim odavannak ezekért, és úgy tűnik, valamelyikük azt írta valahol: ,Daniel Radcliffe meleg. Olyan meleg képe van" - tette hozzá. (MTI)

Csiszár Jenő saját főzőműsort kap

bry
2009. július 19., 10:41 Módosítva: 2009-07-19 10:41
0

Ősztől Csiszár Jenő a Paprika TV-n lesz látható, és olasz mesterszakáccsal közösen avatja majd be a nézőket a főzés rejtelmeibe, írja a Bors. A Mokka volt műsorvezetője, aki két évvel ezelőtt azért lépett ki, hogy több időt töltsön ikerfiaival, egyelőre azonban nem erősítette meg ezeket a híreket. „Nagyon szépen köszönöm a megkeresést, de ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, és nem is akarok nyilatkozni ebben a tárgykörben. Majd, ha lesz okom nyilatkozni, akkor majd megköszönöm az érdeklődést, de addig nincs miről beszélnem" - hárított hosszasan Csiszár.

Utasi Árpi iskola helyett dolgozni jár

bry
2009. július 19., 10:17 Módosítva: 2009-07-19 10:17
0

A Csillag születik mesemondója a fellépések miatt elhanyagolta tanulmányait, így most kilenc tantárgyból áll bukásra, írja a Blikk. Utasi Árpi anyja azonban azt állítja, tudomása szerint fia nem fog megbukni és évet sem kell majd ismételnie. A nő szerint fia sosem volt eminens tanuló, még a kedvenc tantárgyából is csak hármast kapott. „Most már biztos, hogy nem színészetet, hanem valami szakmát fog tanulni, mert már most látszik, hogy a sztárvilág csak bizonytalan megélhetést nyújt. Árpinak bele kell nyugodnia abba, hogy a megélhetéshez kell majd egy biztos szakma a kezébe" - nyilatkozta a nő, aki azt is elmondta, ők sosem hajszolják bele fiukat a fellépésekbe, hiába állítják ezt róluk.

Liptai költözése helyett vízilabdát néz Gesztesi Károly

bry
2009. július 19., 09:46 Módosítva: 2009-07-19 09:46
0

A színész Rómába utazik, hogy szurkoljon a vízilabda világbajnokságon, írja a Bors. A lap szerint Gesztesi Károly, aki több évig vízilabdázott és egy filmjében már edzőt is alakított, nem a vízilabda szeretete miatt utazik el, hanem azért, hogy ne kelljen végignéznie, ahogy felesége Liptai Claudia és kislányuk, Panka elköltözik.

A műsorvezetőként tevékenykedő Liptai egy 30 milliós luxuslakásba költözik, eddig Gesztesi budakalászi telkén lakott.

Félmillióért tették szebbé Benkő Dánielt

bry
2009. július 19., 09:11 Módosítva: 2009-07-19 09:51
0

Az RTL Klub fél millió forintot költött Benkő Dániel külsejének és öltözködésének feljavítására, írja a Bors. A 62 éves lantművész új ruhákat kapott, megcsináltatták a fogait, és újabban eljár edzeni. „Fontosnak tartom, hogy előnyös legyen a megjelenésem a műsor alatt, ezért is örültem, hogy segítettek. Először is fogorvoshoz vittek, kezeléseket kaptam, még fogfehérítésen is részt vettem. Ráadásul egy stylist is állandóan rendelkezésemre áll, aki ügyel a megjelenésemre, így szponzorruhák tömkelegével árasztott el. Persze fizikailag is szerettem volna megerősödni, ezért most rendszeresen járok edzőterembe, és mindennap jógázok is. Magyarország legszebb férfija akarok lenni, és szerintem jó úton haladok" - nyilatkozta Benkő.

Az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám is elismerte, eddig többszázezer forintot költöttek az új műsoruk főszereplőjére.

Kate Moss hajós kocsmatúrára viszi a barátnőit

2009. július 18., 17:15 Módosítva: 2009-07-18 17:29
0

A modell egész hétvégés csajbulit szervez, amihez kibérelt egy hajót: ezzel fognak végigcsorogni a Temzén, a kocsmáknál meg-megállva – írja a FemaleFirst. „Kate tíz emberre foglalt le egy hajót az egyik hétvégére. A cotswoldsi háza közeléből indulnak, és tudja, melyik folyóparti kocsmákat kell útbaejteni. Aztán Oxford felé veszik az irányt, ahol az estét töltik egy ötcsillagos szállóban" - adott némi támpontot a Moss bulizási szokásait ismerve nem visszafogottnak ígérkező rendezvényhez egy ismerős. A buli amolyan leánybúcsú lesz Moss barátnője, Jess Hallett esküvőjéhez, amelyen a modell koszorúslány lesz a jövő hónapban. Hallettel tíz éve ismerkedtek meg, ő volt Moss ügynöke a Storm Modelsnél.

Leona Lewis lecsapott Jacko tánctanárára

2009. július 18., 15:14 Módosítva: 2009-07-18 15:26
0

Az épp 14 hónapos turnéra készülő angol énekesnő gyorsan kibérelte a Michael Jackson halála miatt felszabadult Travis Payne-t, aki az énekes visszatérő This Is It turnéjának koreográfusa lett volna – írja a Sun. Lewis épp most fejezi be Los Angelesben második albumát, főnöke, Simon Cowell pedig megnyugtatta, „pénz nem akadály” a show színpadraállításánál. Az X Factorban ismertté vált Lewisből jelenleg nemzetközi sztárt akarnak faragni, miután első albuma, a Spirit jól futott.

Denise Richards többnyire szállodákban dug

2009. július 18., 14:51 Módosítva: 2009-07-18 15:04
0

A saját valóságshowjában topless fetrengő egykori playmate újabb kihagyhatatlan részleteket osztott meg szexuális életéről, ezúttal a Globe magazinnal. Mint elmondta, felelősségteljes kétgyermekes családanyaként az egyéjszakás kalandokat szállodában szokta lerendezni. „Haza azért mégse vihetem őket, de hát azért nekem is vannak igényeim. Az se baj, ha egyébként haverok vagyunk, vagy van valakije. Régebben úgy voltam vele, hogy „Ó, nem, nem csinálhatjuk, te jársz valakivel!”, de mióta elváltam már ez se gond: az élet rövid, érezzük jól magunkat” – árulta el életfilozófiáját a harmadik mellével végre boldogan élő színésznő, akinek jelenleg egyébként nincs kapcsolata, szóval maradnak a szállodák.

Charlie Sheen exneje Howard Sternnek áprilisban már kitárulkozott, mármint verbálisan, azóta tudjuk, hogy a szállodai dugásokon kívül az anális és orális szexnek egyaránt nagy híve, és nem, nem köpi ki.

Janet Jackson szakított producer pasijával

2009. július 18., 14:01 Módosítva: 2009-07-18 14:10
0

A Jackson-gyerekek lehetséges jövendőbeli gyámja állítólag kirúgta pasiját, Jermaine Duprit, akivel már hét éve voltak együtt – írja a US Weekly. A lap szerint „útjaik különböző irányba tartanak az utóbbi időben”. A 36 éves Dupri - aki az énekesnő utóbbi két albumának producere is volt -, már a most elhunyt öcs, Michael Jackson búcsúztatásán sem jelent meg.

„A barátaik szerint mindennek vége köztük” – állítja a lapnak egy ismerősük, aki szerint főleg a munka ment a kapcsolat rovására. „Sose jó keverni az üzletet az érzésekkel. Janet úgy érezte, hogy az életük túlságosan sok területen gabalyodott össze, és hogy kellett volna némi távolságot tartani” – tette hozzá az informátor, aki szerint az énekesnő öccsének halála is befolyásolta a végkifejletet: „Teljesen össze van törve, és nagyon lefoglalja, hogy a gyerekekről gondoskodjon. Janet a család támasza”.

Jackson és Dupri egy éve még házasságot tervezett, a 42 éves énekesnő pedig már azt is elhintette, hogy tulajdonképp most már nem bánna egy gyereket sem. E téren egész addig nem történt semmi előrelépés, míg pár napja ki nem derült, hogy Jackson hirtelen akár három gyerekhez is juthat elhunyt öccse jóvoltából.

Ikertesójával filmezett és járt betörni a melegpornós, lecsukták

2009. július 18., 12:12 Módosítva: 2009-07-18 12:37
0

Taleon Goffney melegpornófilmek feltörekvő csillagaként Keyontyli nevű ikertesójával együtt filmezett, és állítólag szép jövő előtt állt volna, ha nem derül ki, hogy közben bolti betörésekkel egészítette ki jövedelmét. Amikor azonban kirámolt egy illatszerboltot, elkapta a rendőrség, és most akár három évre is lecsukhatják – írja a Daily Stab. A filmekben nyilván inkább testi, mint szellemi vonzerejével érvényesülő Goffney az üzletek tetejét megbontva jutott be az üzletekbe, tettéhez láncfűrészt is használt, ami nem mondható diszkrét és feltűnésmentes eljárásnak.

Goffney nem csak a filmekben szerepel együtt ikertesójával – ott Teyon és Keyon művésznéven futnak -, az öcsi pár alkalommal a betörésekhez is asszisztált neki. Az ikreket futtató filmcég, a TLA Entertainment Group részéről Erik Shut fejezte ki sajnálkozását, szerinte a fiúkat igazán fényes karrier várta volna az iparban, nemcsak azért, mert egypetéjű ikrekként a legapróbb (?) részletekig hasonlítanak, hanem mert még jól is néznek ki. Alább egy visszafogott bemutató az ikrek tehetségéről.

Csala Zsuzsa alig élte túl, hogy adócsalónak nevezzék

2009. július 18., 10:25 Módosítva: 2009-07-18 10:30
0

A Vidám Színpad egykori művésznője is érintett abban az perben, melyben Fehér Anettka és elhunyt férjének exneje vívnak a jelenleg nem létezőnek tűnő örökségért. Csala úgy került a képbe, hogy annak idején kölcsönadott a műsorvezetőnőnek és férjének, de mint most a Blikknek elmondta, ezért úgy meghurcolták, hogy öngyilkos akart lenni. Szerinte hiába volt zárt a tárgyalás, amin kihallgatták, Forgács exneje ezután kiteregette a részleteket: „Világgá kürtölt olyan hülyeségeket, hogy a párnacihában tartok milliókat [...] most meg riogat az a nő, hogy jön az APEH és feltúrják a lakásomat. Jöhetnek, de ezt a szégyent én már nem akarom megélni” – mondta el a lapnak Csala, aki állítása szerint szégyenében bevett egy üveg nyugtatót, majd mielőtt nekikezdett volna a következőnek, azért felhívta barátnőjét, Anettkát, aki azonnal a megmentésére robogott. Az ügyben Terry Black is érintett, aki szintén kölcsönadott a párnak, ő viszont egyáltalán nem fél az APEH-vizsgálattól.

700 ezerrre bírságolták a Tankcsapdát Romániában

2009. július 18., 09:57 Módosítva: 2009-07-18 12:41
0

A zenekar erdélyi koncertjére tartott turnébuszával, amikor román rendőrök közúti ellenőrzés keretében hét órát várakoztatták, majd 11 ezer lejre bírságolták őket. Az ok: nem volt rendesen kitöltve a busz utaslistája – írta az Index. A zenekar bérelt busszal utazott Tusnádfürdőre koncertezni, de alighogy átlépték a határt, még Nagyvárad előtt lemeszelték őket. „Először 4 ezer, majd 2800 eurós büntetésről beszéltek, és hiába próbáltunk beszélni velük, hogy pótoljuk az adatokat, és vállaljuk a büntetést, ami – gondoltuk – 15 vagy 20 ezer forint körül van, bármit mondtunk, csak rontottunk a helyzeten. Egyre súlyosabb összegek hangzottak el, végül levették a rendszámtáblát” – mondta el a zenekar frontembere, Lukács László a Blikknek. A büntetési licit végül az izmos, 800 ezer forintnak megfelelő 11 ezer lejnél állt meg, amit a zenekar buszát bérbeadó cég vezetője szállított lóhalálában, így hétórás csúszással végül tovább tudtak indulni.

Kiszel Tünde elbujdosott gyereke állítólagos apja elől

2009. július 18., 09:29 Módosítva: 2009-07-18 09:45
0

A műsorvezetőnő ügyvédje megszervezte a találkozót az operaénekes Lukács László és Kiszel közt, aki azonban hirtelen mégis inkább nyaralni ment – írja a Bors. A Németországban élő operaénekes – aki váltig állítja, semmi köze Donatellához –, Hyross Virág levelére érkezett haza, hogy egy személyes megbeszélésen próbálják tisztázni Kiszellel az apasági vitát. A műsorvezetőnőnek találkozó helyett azonban hirtelen nyaralási kötelezettségei támadtak. A lap munkatársa a Balatonon találkozott az operaénekessel, aki továbbra is azt állítja, Kiszel egyetlen alkalommal készített vele egy interjút, majd ettől kezdve ott volt minden előadásán, zaklatni kezdte, végül előállt az apasági váddal. A lap Kiszelt telefonon érte el, ő a magas telefontarifára hivatkozva röviden csak annyit mondott, elhalasztották a találkozót, de jövő héten itthon lesz, akkor majd bővebben is nyilatkozik. Az idehülyített operaénekes addigra viszont már hazautazik. A férfi azt mondja, azért szánta rá magát a találkozóra, mert Németországban élő családja egyelőre nem tudja, mivel vádolják itthon, és nem is szeretné, ha megtudnák. Mint korábban már szó volt róla, peren kívüli megegyezéssel próbálnák megoldani az ügyet, Lukács pedig - bár fenntartja, hogy nem ő az apa - nem vállalja a DNS-tesztet.

Mischa Barton kórházba került

2009. július 17., 21:44 Módosítva: 2009-07-17 21:44
0

Mischa Bartont pszichiátriai megfigyelés alá helyezték - írja a The People magazin. A színésznő villájából szerdán érkezett egy segélyhívás, amiért járőrök kivonultak. A Los Angeles-i rendőrség szóvivője csak annyit közölt, nem igényelt a helyzet azonnali intézkedést, de Bartont be kellett szállítani a Cedars-Sinai orvosi központba. A Narancsvidék című sorozat feltűnt színésznőt gondnokság alá helyezték, és nem hagyhatja el a klinikát. Mischa Barton nem a szentéletűségéről híres, 2007 decemberében marihuána birtoklás és ittas vezetés miatt vették őrizetbe.

pszi451

Bíró Ica lánya a Francia Riviérán fogant

2009. július 17., 21:23 Módosítva: 2009-07-17 21:54
0

Pénteken Csepregi Éva, Bíró Ica és Patkó Béla, azaz Kiki mesélt arról a Fókusz kameráinak, merre jártak a nagyvilágban a rendszerváltás előtt. Azért ők, mert nemcsak élménybeszámolni voltak képesek, hanem a történeteiket VHS kazettákkal, illetve megsárgult fényképekkel is bizonyítani tudták. Így derül fény arra, hogy 1984 augusztusában Bíró második férjével a Francia Riviérán volt nászúton, amikor lányuk megfogant.

Csepregi Éva kiemelte, hogy csak akkor utazott külföldre, amikor dolga volt a világban. Ezalatt a fellépéseket értette, de persze ettől függetlenül Skóciában is gyakran megfordult – fia édesapja Bob Heatlie – és Velencében is rendszeres vendégek voltak Erdős Péterrel. Kiki pedig először azt szögezte le, mindenhol járt már Ausztrália kivételével. Annak idején pedig az is megfordult fejében Dominikán telepszik le a család, mert nagyon szerettek ott lenni, és egy négyzetméter sem volt lehetetlenül drága.

Ha azt látjuk, csillog mindenkinek a szeme, és összepacsizunk, akkor létrejön a koncert.
Ha azt látjuk, csillog mindenkinek a szeme, és összepacsizunk, akkor létrejön a koncert.

Zimány Linda szereti, ha elől rövidebb, hátul viszont hosszabb

2009. július 17., 20:43 Módosítva: 2009-07-17 21:47
0

A Fókusz úgy érezte a melegre való tekintettel, arról készít riportot, miért kedvelik a lányok a reneszánszát élő forrónadrágot. A nyolcvanas évek divatja visszatért, állapították meg, és a hitelesség kedvéért Herczeg Zoltánt is megszólaltatták, aki elmondta, annak idején Jane Fonda hozta divatba ezt a ruhadarabot. Zimány Linda is kivette a részét a történetből, elmondta, ő miért szereti – az az igazi, ami elöl rövidebb, hátul hosszabb – és bevallotta valójában ez a kedvence. Voksán Virág nemcsak biodíszlet volt a riportban, hanem a véleményét is hallhattuk a forrónadrágról. „Szexis viselet, nem a törékeny nő látványát nyújtja. Ilyen időben nem tűrök meg magamon hosszúnadrágot.” Benkő Dániel is kikerülhetetlen volt a kérdés feldolgozásánál, ezért adtak neki egy férfi forrónadrágot, hogy felpróbálhassa. „Az a legjobb, hogy kilóg az alsónadrág belőle” – mondta és állítólag a ruhadarab hívője lett egy pillanat alatt.

Voksan MG 1914

Jordan egy új Baywatchról tárgyal Hasselhoffal

2009. július 17., 19:47 Módosítva: 2009-07-17 19:47
1

A Mail Online úgy látja, Peter Anre megkönnyezte a házasságát, az első reggeli tévéműsorban, ahova azért fáradt be, hogy magánéletét megossza a nyilvánossággal. A pár már egy ideje szakított,és nem azért, mert Katie Price elvetélt. Az újság fotókat is közölt arról, hogy miközben férj a stúdióban agonizál, addig az asszony napozik, illetve vásárol. Közben pedig arról tárgyal David Hasselhoffal, hogy miként készítik majd el a Baywatch brit változatát. A tervek szerint a produkció címe UK-Watch lenne, és Jordan alakítaná Pamela Andersont.

Peter Andre szerint Jordan mindenre képes részegen
Peter Andre szerint Jordan mindenre képes részegen

Dannii Minogue megint sorozatszerepekre vágyik

2009. július 17., 18:43 Módosítva: 2009-07-17 19:50
0

Az énekesnő reméli, a Született feleségekben vagy az Ugly Betty című sorozatban kap lehetőséget arra, hogy ismét bizonyítsa mennyire rátermett. Az X Factor bírájaként már lehetett őt látni televíziós produkcióban, akkor azonban Sharon Osbourne szimpátiáját nem nyerte el, aki miatta faképnél is hagyta a műsort. Most a hátszélnek köszönhetően tárgyalásra kerül sor, legalábbis a megfelelő pozícióban ülő emberekkel megiszik egy kávét és telefonszámot cserél Dannii Minogue a Digital Spy szerint.

bm fashion bpa3052 16

Amy Winehouse házasságát a drog tartotta össze

2009. július 17., 17:53 Módosítva: 2009-07-17 20:47
0

A héten zárult le Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil válópere. A Digital Spy információi szerint, a házaspárban csak a drog szeretete volt közös. A válópert még januárban Fielder-Civil kezdeményezte, az énekesnő házasságtörésére hivatkozva. Egy magát bennfentesnek valló férfi a Daily Starnak az nyilatkozta, hogy mivel a kábítószer volt a kapcsolat alapja, sejthető volt, hogy nem fognak az idők végezetéig együtt maradni. Amy Winehouse szóvivője csak annyit tett hozzá, hogy elmondta, már hónapok óta nincsenek a felek egymással kapcsolatban, az énekesnő pedig csak jövőre fókuszál, nem a múlton kesereg.

Amy Winehouse házassági évfordulója
Amy Winehouse házassági évfordulója

Rippel Ferenc hisz a feng shuiban

2009. július 17., 17:09 Módosítva: 2009-07-17 17:09
0

A nemrég házasodott extrém akrobata a Best magazinnak számolt be arról, hogy milyen a házas élet. A legszebb megszólalásokat idéznénk csak, a teljesség igénye nélkül. „Persze szokatlan számomra még a férjszerep, emlékszem, mikor nászútra mentünk, a szállodában a recepciónál Vivient Mrs. Rippelnek szólították. Én hátranéztem, nocsak, édesanyám is eljött velünk? Aztán esett le a tantusz, hogy Vivi most már Mrs. Rippel.” A másik igen kedves történetből tudtuk meg, Mr. Rippel lehajtja a vécédeszkát, asszony viszont erről gyakran megfeledkezik. „”Általában a nők nagy problémája, hogy a férj nem hajtja le a vécédeszkát. Nálunk én szólok rá Vivienre, hogy a vécéfedőt mindig hajtsa le! Ugyanis hiszek a feng shuiban, és a nyitott vécéből ártó energiák áramlanak a lakásba.” Az artista az interjú végén azt is elmondta a Bestnek, Vivien szülei szomszédságában vettek házat, aminek mindannyian örülnek.

foiskolak elo 0010 Layer 15

Czifra Noémi egy egészségközpontban dolgozik

2009. július 17., 16:27 Módosítva: 2009-07-17 16:27
0

Régebben Nóciként hírhedtté vált asszony, ma már nem dolgozik kis csatornáknál, hanem egy egészségügy központban igyekszik úgy szakmailag, mint emberileg kiteljesedni – derül ki a Best magazinból. Czifra kisfia pedig már három és fél éves, óvodába jár, és anyja szerint ügyesen beilleszkedett a közösségbe. Az egykori műsorvezető annak tudja be a problémamentes óvodakezdést, hogy aktív tévés korszakában, édesanyja és húga felváltva vigyázott Zsomborra, amikor neki dolgoznia kellett.

ply 3

Emma Watson állítólagos cicijét posztolta a Dirty.com

2009. július 17., 15:46 Módosítva: 2009-07-17 15:46
0

A kép valódi?

 • 258
  Persze, pont ilyennek képzeltem
 • 203
  Zep
 • 92
  Ez az én mellem
 • 41
  Neki sokkal nagyobb van

A színésznőről egy félmeztelen képet tett közzé - itt megtekintheti - a The Dirty. A site azt állítja, négy fotóssal is megnézették a képet, hogy nem hamis-e, és a szakértők egybehangzóan azt állítják: igazi. A The Dirty korábban elsőként posztolta a lehülyepicsázott Miss Kalifornia félmeztelen képeit, így nem lehetetlen, hogy most is valós képet kapunk Emma Watson felsőtestéről.

Guanakócsikó született a Szegedi Vadasparkban

2009. július 17., 14:55 Módosítva: 2009-07-17 16:00
0
guanako csiko

A látogatók szeme láttára jött a világra a Szegedi Vadaspark guanakócsikója – tudtuk meg a hivatalos közleményből, amiben arról is tájékoztattak, hogy hosszú évek óta első ízben született guanakó itt. A Szegedi Vadasparkban egyébként Magyarországon egyedüliként található meg az összes dél-amerikai teveféle: a guanakó, a vikunya, a láma és az alpaka.

Ami a guanakókat illeti, közel 600 ezer példány él Dél-Amerika hegyvidékein vagy füves területein. Hasonlóan a többi teveféléhez, rendkívül szívós, szélsőséges viszonyok között is megélnek. Az újszülöttek rendkívül fejlettek, szinte talpra születnek, hogy futva követhessék anyjukat veszély esetén.

Lady GaGa a turnémenedzserével smárolt

mm
2009. július 17., 14:15 Módosítva: 2009-07-17 14:15
0

Lady GaGa alig egy hete szakított Speedy becenevű fiújával, amikor a turnémenedzsere ajkain vigasztalódott" - írja az I Need My Fix. GaGát úgy látszik, nem viselte meg a szakítás, de már korábban is mondta, hogy praktikusabbnak tartja, ha a munkatársaival jön össze. A képeket, amelyek a Balans vendéglőben készültek, itt tudják megnézni.

Aligruhás Playmate-ek tiltakoztak a hot-dog hónapja ellen

mm
2009. július 17., 11:43 Módosítva: 2009-07-17 11:43
0

Jayde Nicole és Joe Garcia Playmate-ek a PETA állatvédő szervezet embereivel közösen zöldségből készült hotdogokat árultak Washingtonban július 15-én, hogy így tiltakozzanak a Nemzeti Hotdog Hónap ellen. Az amerikai szokások szerint július a hot dog hónapja, egyedül a július 4-i ünnepségek alatt mintegy 150 millió hotdog fogy. Május vége és szeptember eleje között több mint hétmilliárd hotdogot adnak el az Egyesült Államokban.

Spongyabob viaszszobrot kapott

mm
2009. július 17., 11:13 Módosítva: 2009-07-17 11:13
0

Spongyabob Kockanadrág, a nevével megegyező című rajzfilm főszereplője, a sorozat 10. évfordulója alkalmából viaszfigurát kapott a New York-i Madame Tussaud panoptikumban. Spongyabob az első rajzfilmszereplő, akit megformáltak az ismert múzeumban. A figurát egy a szokásosnál strapabíróbb viaszból készítették, hogy bírja a gyerekeket.

Daniel Radcliffe-re a szülei mosnak

mm
2009. július 17., 10:16 Módosítva: 2009-07-17 11:16
0

Bemutatták a legújabb Harry Potter-filmet, ennek köszönhetően mostanában napjában több hírt is olvashatunk a főszereplőkről. A legújabb szerint Daniel Radcliffe ugyan elköltözött otthonról, de nem ment túl messze, hogy a mosást a szüleire háríthassa. "London dél-nyugati részén lakom. Csodás. De kicsit durva volt ráébredni "Úristen, egy csomó dolgot magamnak kell elintéznem". Meg kell csinálnom a mosást. De még mindig a szüleimhez közel lakom, úgyhogy néha bedobom nekik a szennyest" - nyilatkozta a színész a Time Out magazinnak. Radcliffe egyébként úgy gondolja, hogy az a rajongás, ami körülveszi inkább Harry Potternek és nem neki szól, ha más szerepe lenne, valószínűleg nem várnák ezrek a reptereken.

goff potter 070709 50

A Family Guy lehet az első Grammy-díjas rajzfilm

mm
2009. július 17., 09:19 Módosítva: 2009-07-17 09:31
1

Csütörtökön kihirdették a 2009-es Emmy-díj esélyeseit, és kisebb meglepetésre 50 évnyi elzárkózás után a díj odaítélői nyitottak a rajzfilmek felé: a Family Guy a legjobb vígjátékok között van. A sorozat kitalálója, Seth MacFarlane azt mondta a Reutersnek, örül, hogy a sorozata törte meg az animált műsorok diszkrimánációját, de nem bízik a győzelemben. A legtöbb jelölést a 30 Rock című vígjáték-sorozat kapta. Összesen 22 díjat gyűtjhetnek be a készítők.

Tom Cruise Beyoncé mozdulatait utánozta

mm
2009. július 17., 09:01 Módosítva: 2009-07-17 09:01
0

Tom Cruise megnézte Beyoncé Knowles koncertjét a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol bemutatta az énekesnő Single Ladies című számának koreográfiáját - írja a Digital Spy a People-re hivatkozva. A színész a felesége, Katie Holmes nélkül érkezett a kocnertre, mert ő éppen Ausztráliában forgat egy horrorfilmet. A beszámoló szerint integetett a rajongóinak, amikor elfoglalta a helyét, majd végigénekelte és táncolta a koncertet.

Cameron Diaz a szüleinek köszönheti a karrierjét

mm
2009. július 17., 08:38 Módosítva: 2009-07-17 08:38
0

Cameron Diaz azt nyilatkozta, hogy a házasságuk alatt a szülei között lévő szoros kapcsolat adott neki erőt ahhoz, hogy napról napra sikeresen túléljen abban az extrém világban, amiben dolgozik - írja a Digital Spy. "Olyan igaz, olyant tiszta és olyan erős kötés, hogy ez a leggyönyörűbb, leginspirálóbb dolog, amit valaha láttam: az örök szerelem, amiben a szüleim osztoztak. Ez adta nekem az erőt és a bátorságot ahhoz, hogy ezt a különleges életet éljem, és ezt tartja életben a fényt, ami bennem ég" - nyilatkozta a színésznő a Fox Newsnak. A színésznő apja tavaly áprilisban, 58 évesen egy tüdőgyulladás következtében meghalt.