Legújabb filmjében olyan hitelesen próbálta alakítani a verekedést Sylvester Stallone, hogy az egyik jelenetnél a nyakát törte – adta hírül a telegraph.co.uk. A 63 éves akcióhős a The Expendables forgatása alatt Stone Cold Steve Austin pankrátorral folytatott gonosz küzdelem során sérült meg olyannyira, hogy műteni kellett, és egy fémlapot tettek a nyakába.

Stallone az FHM magazinnak adott interjújában mesélt az esetről. Mint mondta, a filmben szereplő hét fickó folyamatosan rugdosta egymást, egyik keményebb volt, mint a másik. „Nem vicc, a kaszkadőrök már könyörületért könyörögtek” – mesélte a színész. „A hajvonalnál tört el a nyakam. Eddig nem meséltem el ezt senkinek, de egy nagyon komoly műtéten estem át utána. Most egy fémlap van a nyakamban.”

A film sztorijáról egyelőre csak nyomokban lehet tudni: egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor megbuktatására vállalnak el egy megbízást. A szereplőgárda viszont önmagáért beszél: Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin, Curtis Jackson, és a nemrégiben elhunyt Brittany Murphy is megjelenik a képernyőn.