A poptörténet legbizarrabb párja maga is rájött, hogy kapcsolatuk csak egy esernyő és egy varrógép boncasztali találkozásához hasonlítható, így inkább véget vetettek neki, mielőtt még zenei együttműködésnél több is születhetne belőle  – véli tudni a New York Daily News. „Jessica nagyon jól érezte magát Billyvel a stúdióban, nagy tisztelője a zenei munkásságának, és ez befolyásolja az érzelmeit is, de nem járnak” – állítja az informátoruk. Szerinte Simpson korábban nagyon szenvedett attól, mit gondol róla a nyilvánosság (például, hogy kövér-e vagy sem), de a Corgannel töltött idő „egy érettebb, letisztultabb Jessicát eredményezett".

„Billy igazán kedveli Jessicát, de igyekszik a kapcsolatukat a jelenlegi szinten tartani és csak a zenére összpontosítani. Jessicát a nyilvánosság előtt is felvállalni elég intenzív élmény volna. Billy élete középpontjában a zene áll, és a Jessica társaságával járó nyilvános figyelem felnyitotta a szemét” - fogalmaz igazán diplomatikusan a haver.

Simpson baráti köre ugyan eleinte elég szkeptikusan állt a végül-mégse-románchoz, de most elégedettek, mert úgy látják, Daisy Duke-ra jó hatással volt ez az egész. „Jessicának nagyon elege volt már, hogy mindent másokért kell csinálnia. Mostanában már alig visel sminket, az edzésterve se túl szigorú, és megeszik bármit, amit megkíván”.