Az orosz születésű, visszavonult teniszsztár anyját rendőrök tartóztatták le gyereke veszélyeztetése miatt. Az áldozat Kurnyikova ötéves, Allan nevű féltestvére, aki akkor szenvedett balesetet, mikor egyedül hagyták otthon. A kissrác kiesett az emeleti ablakon, de megúszta – jelentette a WPTV.com.

A síró és vérző gyerekre a szomszédok találtak rá a Palm Beach-i Seabreeze Avenue egyik háza előtt, kérdésükre a kisfiú elmondta, egyedül volt otthon, és kimászott az emeleti ablakon, majd a járdára zuhant. A kisfiút kórházba szállították, a rendőrség által előkerített anya pedig elmondta: körülbelül 50 percre ment el otthonról sürgős elintéznivalói miatt, Allant pedig bezárta a lakásba, mert a kisfiú kijelentette, nem akar vele menni, inkább otthon maradt tévézni.

Kurnyikova kisöccse tavaly azzal szerepelt a helyi lapokban, hogy született tehetségnek tűnik golfban, lovaglásban és teniszben egyaránt. Anyja akkor elmondta, mindenképp szeretne a kisfiúnak valami állandó elfoglaltságot találni, mert rengeteg lekötnivaló energiája van. Allan most mindössze pár horzsolással megúszta a zuhanást, anyja ellen azonban így is vádat emeltek gyermeke veszélyezetetése miatt, és jelenleg a Palm Beach megyei börtönben tartják.