Verőczei Ernő okleveles villamosmérnök szerint ufók követik Hajdú Pétert, azért mert hihetetlenül sok energiát sugároz, írja a Bors. Az intelligens plazmagömbök kutatásával foglalkozó mérnök, aki legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy beperelte a Magyar Tudományos Akadémiát – azt szerette volna elérni, mondják ki, léteznek olyan ismeretlen repülő tárgyak, amelyek nem emberi eredetűek -, azt állította a TV2 Napló című műsorában vélte felfedezni az idegeneket.

„Az autós jelenetnél szúrtam ki, hogy a kocsi szélvédőjén megcsillan egy klasszikus ufó űrhajó. A jármű alulról és felülről egyaránt kalap alakú és ezüst színű volt, már amennyire a kocsi szélvédőjén át látni lehetett. Akinek egy kicsit is rááll a szeme, könnyen észreveheti. Péter valószínűleg azért nem szúrta ki, mert nem erre figyelt” – idézte fel a pillanatot Verőczei.

Természetesen Hajdú Péter is megszólalt az ügyben, és bár minden tisztelete a mérnöké, azt állítja, őt nem figyelik az idegenek, ha más nem azért, mert szerinte egyedül E.T. létezik.