Simon Monjack azt tervezi, hogy beperli a Warner Bros filmgyártó céget, írja a The Daily Beast. Monjack szerint ők okolhatók Brittany Murphy haláláért, mivel két héttel a színésznő elhunyta előtt visszamondtak egy szerződést. A férfi és a színésznő anyósa szerint ez a stressz okozta a szívrohamot, és a cégnek fizetnie kell a 32 éves Murphy halálárért.

Monjack, akiről annyit lehetett eddig tudni, hogy egy nem túl sikeres forgatókönyvíró, elmondta, tévednek azok, akik azt állítják, hogy a pénze miatt volt Murphyvel. Elmondása szerint a felesége a kilencvenes évek végén keresett több millió dollárt, de abból már nem sok maradt, mivel olyan dolgokba fektetett be, amibe inkább nem kellett volna. Monjack azt állítja, hogy ő finanszírozott mindent, ő fizette neje összes kiadását.

„Amikor Brittany meghalt, volt 60 sohasem viselt Louis Vuitton darabja. A kutyának is Louis Vuittonja volt. Ezt mind én álltam. Külön tartottuk a pénzünk. Amikor elvittem Brittany-t vásárolni, én fizettem mindent” – nyilatkozta a hitelkártyacsalásért körözött férfi, aki elmondta a több millió dollár értékű ház is az övé.