Az 51 éves énekesnő és feleannyi idős pasija, a brazil modell, Jesus Luz szakítottak - állítja a Chicago Sun-Times, akik azt is tudni vélik, hogy nem csak hogy baráti módon történt az egész, de ráadásul a 23 éves Luz volt az, aki ejtette Madonnát, mivel rájött, hogy a 28 évi korkülönbség miatt nem sok jövője lenne a kapcsolatuknak, meg amúgy sincs bennük semmi közös. A DigitalSpy informátora ugyanakkor a felek túlzott elfoglaltságaira hivatkozik másik okként, mármint a brutális korkülönbségen kívül.

Bármi is az igazság, Madonna Közeli Ismerősei természetesen már megnyilatkoztak a témában: "A probléma Jézussal annyira egyszerű, mint amennyire nyilvánvaló: a korkülönbség. Ő 23, Madonna 51. Mennyi ideig tartott volna? Már az is csoda, hogy egy évig húzták. Jesus tökéletes úriember, kedves és okos. De mindketten teljesen más életszakaszukat élik. A dolognak persze mindkettejük számára megvoltak a maga előnyei, de most már vége. Vagy, ahogy Madonna mondta nekem, 'Kifogytunk a beszédtémákból. Úgy értem, elég nehéz közös érdeklődési területet találnunk mostanság. Kivéve persze a Kabbalát, de ez minden" - idézi a Daily Mail.

A párról a közelmúltban olyan hírek terjedtek, hogy esküvőről, sőt gyerekvállalásról gondolkoznak, bár volt olyan is, ami szerint Luz azért sírdogál, mert Madonna nem hajlandó viselni a tőle kapott ékszert. Szakítási hírek is voltak már tavaly nyáron is, ami viszont most újdonság, hogy az énekesnő exférje, Sean Penn 2009. nyarán húszévi házasság után ismét facér lett, és a pár január elején állítólag igen meghitten vacsorázott.