Drámai fordulat állt be az Britain's Got Talentben feltűnt 48 éves aggszűz és életének társa, Pebbles nevű 11 éves macskája kapcsolatában: az állat az énekesnő skóciai házából Londonba költözött. A költözést Boyle asszisztense, Alex Kadis vezényelte le Simon Cowell, a tehetségkutató verseny tulajdonosa utasítására, az új élettárs, Pamela Eaton-Browne, 76 éves nyugdíjas könyvelő az ő ismerőse.

Eaton-Browne a skót Daily Recordnak így mesélt új lakótársa feltűnéséről: "Simon egyik nap megkérdezte az ismerősöm [Kadist], tudna-e valakit, aki vigyázna egy macskára, mert Susan a világ körül röpköd, hetekig nincs otton. Úgyhogy ez a haverom megkérdezett engem: 'Mind tudjuk, hogy imádod a macskákat. Befogadnád Susanét pár hétre?' De nem gondoltam volna, hogy aztán eddig marad". Boyle június óta alig háromszor látta az állatot, és ez törést okozott a kapcsolatukban: Pebbles legutóbb már elbújt gazdája elől, amikor az meglátogatta.

Az állatnak egyébként királyi bánásmódban van része: "Reggelire egy tasak jó minőségű macskaeledelt kap, és nap közben mindig van neki kikészítve egy adag Royal Canin szárazkaja, aminek csomagja több mint 3 fontba kerül. Ebédre csirke szokott lenni, uzsonnára pedig párolt hal". Az asszony napi 4 fontot kap Pebbles kosztoltatásáért, és saját két macskája, Truffles és Sapphire személyében még társalkodószemélyzetet is biztosít számára - írja a FemaleFirst.