Szerződésszegésért kártérítést követelnek Oláh Ibolyától

2010.02.11. 08:02

Ahogy azt a napokban megírtuk, Oláh Ibolya beperelte a Hungariafilm Kft.-t, ugyanis a mai napig nem kapta meg gázsija hátralevő részét a Casting minden című filmben nyújtott alakításáért. Az első tárgyalásra szerdán került sor, illetve került volna, ha a bíróság nem napolja el. A Bors úgy tudja, a Hungariafilm Kft. ügyvédje tegnap viszontkeresetet nyújtott be, amelyben kártérítést követelnek az énekesnőtől, amiért az szerződésszegést követett el, amikor a film harmincegy állomásos promóciós körútjából csak ötön jelent meg.

10-olahibolya

Oláh a lapnak elmondta, azért nem vett részt a reklámhadjáraton, mert nem fizették ki. "Egyébként azért nem kaptam meg a pénzem, mert még a forgatás alatt összevesztem a producerrel. Losonczi Gábor ugyanis olyan hangnemet engedett meg velem szemben, mint az elmúlt harminc évben senki. A konfliktusunk után csak akkor álltam a kamera elé, ha ő nem volt jelen." Az énekesnő a Blikknek arról számolt be, hogy a lakása is elúszott elmaradt gázsija miatt.

"Számítottam arra a pénzre, ezért 2008 januárjában egy székesfehérvári lakást le is foglalóztam, amit - a ki nem fizetett bér miatt - sajnos mégsem sikerült megvennem. Ráadásul abból a pénzből fizettem a foglalót, ami a negyedéves áfabefizetésre volt félretéve" - mondta a lapnak Oláh, aki nemcsak a lakást nem tudta megvenni, de a foglalót is elbukta, úgyhogy az APEH is megbüntette két és fél millió forintra.