Az énekesnő hétfőn lépett fel az ausztráliai Brisbane-ben, ahol kétórás koncertet adott, többek szerint kifogásolható minőségben. A nézők amiatt kritizálták a 46 énekesnőt, hogy köhécselt és rövidebb szüneteket is beiktatott, hogy visszanyerje a hangját, sokan úgy gondolták, betegen lépett fel. Koncertszervezője szerint azonban ahhoz képest nagyon is jó koncert volt az, és különben is, mit várnak Houstontól, már nem mai csirke.

"Láttam az egész koncertet. Ötös volt? Nem, de azért egy négyes fölé mindenképp. Szó sincs róla, hogy katasztrofálisan sikerült volna. Kiénekelte a legtöbb hangot, bár igen, kicsit néha köszörülte a torkát. Az egészségével semmi gond, egyszerűen csak már nem 22 éves. Két és fél órát volt a színpadon, táncolt, énekelt, rohangált, érhető, hogy pár dalnál kicsit kifulladt? Igen, teljesen érthető. De nem fogok emiatt mentegetőzni, igazán mindent megtett" - vette védelmébe Andrew McManus ügyfelét, hozzátéve, Houston nagyon csalódott volt, amiért rajongói nem voltak elégedettek.

"9500 ember előtt énekelt, ezek közül 9000 lelkesen ünnepelte. [...] Úgyhogy igazán nem értette a másnapi fanyalgást. Úgy érezte, a szívét-lelkét beleadta, boldogan feküdt le, büszke volt magára. Ez volt az első fellépése egy hosszú repülőút után" - idézi McManust a Starpulse.