A pár már 12 éve van együtt, azonban most először forgatnak közösen filmet, írja a FemaleFirst. „Zajlanak az előkészületek. A címe „My American Lover”. Vanessa a francia feministát, Simone de Beauvoirt alakítja, és én játszom a szeretőjét, Nelson Algrent, aki egy igazi macsó” – mesélte Johnny Depp.

A színész egyébként éppen most forgatja a The Tourist című filmet Angelina Jolie-val, és az Alice in Wonderland című alkotást is népszerűsíti, ám így is akadt ideje arra, hogy egy gyilkossági ügyben igazságot követeljen. 1994-ben elítélték a West Memphis Three névre hallgató tinédzsereket, amiért három nyolcéves fiút meggyilkoltak egy sátánista rituálé során. Azonban sokak szerint a bizonyítékokat meghamisították és valójában nem a tetteseket kapták el.

Damien Echols jelenleg halálsoron van, és arra vár, hogy beadják neki a halálos injekciót, Jesse Misskelley Jr. életfogytiglani börtönbüntetést és negyven évet kapott, Jason Baldwint pedig életfogytiglanra ítélte a bíróság.

Az HBO egy kétrészes dokumentumfilmje szerint a rendőrök teljesen meghamisították a nyomokat, és a három tinédzsert hamisan vádolták. Ezek után 2003-ban Winona Ryder egy alapítványt hozott létre, melyet azóta több híresség is támogatott. A színésző, akit előző évben kaptak el bolti lopásért, elmondta, lehet a lopási ügyén viccelni, de ez a három ember egy olyan gyilkosság miatt került börtönbe, amihez semmi közük.