Horváth Éva színészi szárnypróbálgatásainak végre vége, hiszen kiderült az RTL Klub Fókusz című műsorából, Stohl András helyére Hujber Ferenc érkezik. A magyar Robbie Williamsként aposztrofált színész március 8-án áll munkába a Reggeliben, és a korai kezdést nem tartja nehéznek, mint azt frappánsan megfogalmazta: „Ha korán fekszel, akkor korán tudsz felkelni”. A műsor készítői személyével a fiatalosságot szeretnék becsempészni a reggeli beszélgetős műsorba.

A Fókusz stábja elkísérte Hujbert a szerződés aláírására, és meglepő módon nem hallgatták el, hogy az új műsorvezető „élete legfontosabb napján, az álomszerződés aláírására 10 perces késéssel érkezett”.

„Szeretnék olyan lenni, mint egy ember, akit sosem láttak. Egy vadidegen ember, aki most jött a képernyőre” – nyilatkozta Hujber Ferenc, aki tapasztalatlanságát azzal szeretné kiküszöbölni, hogy egy műsorvezetőt alakító színészként viselkedik majd. Tervei szerint, ha módja lesz, burkolt üzenetekkel bombázza majd kisfiát a képernyőn keresztül

Természetesen nem maradhatott ki a szórásból Horváth Éva sem, aki nem aggódik új partnere miatt. „Nem lesz nehéz, nem okoz majd problémát, mert valahogy egy hullámhosszon vagyunk” – alakította ki álláspontját.