Karda Bea korban hozzáillő férfibe szerelmes

bry
2010.03.03. 19:40 Módosítva: 2010.03.03. 20:26

Az 59 éves énekesnő internetes társkeresőn találta meg a boldogságot, derült ki az RTL Klub Reggeli című műsorából. Karda Bea négy éve egyedül volt, és végül a barátnője unszolására regisztrált egy társkeresőre, álnéven. „Egy barna parókában és óriási napszemüvegben láthattak, senki sem tudta, hogy én vagyok. Ildikó néven szerepeltem” – mesélte Karda Bea. Barátjáról nem mondott sokat, de hosszú idő után ő az első a korosztályából, aki korban magához illő párt választott.

Karda azt is kifejtette, tulajdonképpen méla undorral keresgélt, ugyanis szerinte nem feltétlen normális, ha egy 56 éves férfi maximum 27 évesekkel akar találkozni. De volt olyan eset is, hogy kijelentette egy férfi az inkognitóban keresgélő énekesnőnek, ha tényleg ismert ember lenne, az óriási gond lenne, mivel nem biztos, hogy végigmenne vele az utcán.

Barátja – aki a negyedik randevúja volt - azonban jól kezeli ezt a helyzetet, és nem zavarja Karda Bea ismertsége. Míg az előző három találkozó katasztrofális volt – az egyikük 20 kilóval nehezebb volt, mint állította, a másik túlzottan meg akart felelni, a harmadik nagyképű volt -, új barátja egy vérbeli civil ember, aki először alig ismerte fel az énekesnőt. „Olyan jó, hogy hétköznapi ember lehetek a hétköznapjaimban, és csak akkor vagyok művésznő, ha színpadra lépek” - mondta Karda Bea, akit párja nem celebként kezel.