Gwyneth Paltrow a gyerekkórház miatt marad Londonban

UIP Duna
UIP Duna
2010.03.24. 16:19 Módosítva: 2010.03.24. 16:20

Cáfolja Gwyneth Paltrow, hogy vissza akarna költözni Londonból New Yorkba, bár ez a hír terjedt el. "Eszem ágában sincs elhagyni Londont" – mondja a színésznő. "A lehető legkedvezőbb helyen lakunk, nem messze tőlünk van a világ egyik legjobb gyerekkórháza, a Great Ormond Street Hospital, egy kisgyerekes anya álmodni sem tudna jobbat".

Paltrow időszakosan azért el kell hagyja néha az angol fővárost, tavaly például komoly lelkiismeret-furdalást érzett, mert a Vasember 2 forgatása miatt két hónapra vissza kellett költöznie Amerikába. "A lányom, Apple boldog volt, hogy megyünk, de ő már hatéves, a négyéves öccse viszont napokig kesergett, annyira imádja Londont. Mondtam neki, hogy odaát folyton süt a nap, és úszkálhat a tengerben, de ez sem hatotta meg, folyton a kedvenc játszóterét emlegette".

A színésznő ezúttal nem említette a két kontinens közti kulturális különbségeket: korábban már kétszer is nagyon kikapott amiatt, hogy azt mondta, azért szereti Európát, mert intelligensebb az emberek, és jelen van a régmúlt kultúrája, ami nem jellemző Amerikára.