Két komoly műtét után ismét operáció vár Terry Blackre, derült ki az RTL Klub Reggeli című műsorából. Korábban a mellkasából és a tüdejéből távolítottak el két daganatot, karácsony előtt pedig a H1N1 miatt került kórházba. Terry Black elmondta, most mindkét szemén szemölcsök jelentek meg, és a jobb szemén lévő néhány nap alatt látványosan a háromszorosára nőtt.

Terry Black egyelőre még nem aggódik, és szerinte annak nem is lenne értelme, hogy zokogva jelenjen meg a stúdióban, de ettől azért még fél a betegségtől. Ráadásul a gyerekei és a kutyái mellett egyáltalán nincs ideje arra, hogy aggódjon, de arra külön figyel, hogy gyerekei előtt véletlenül se mutassa azt, hogy őrli magát.

„Erősfeszítést igényel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem” – mondta a családapa, aki inkább több órával korábban kel, hogy fejben is átálljon. „Nekik nem szabad ebből semmit látni. Mindig védem őket, nem túlságosan, ha leesik a hintáról, akkor leesett, de a külső hatásoktól igen” – fejtette ki Terry Black, aki most már korántsem olyan fáradékony, mint volt, mivel szerelmes.