A világ legnagyobb melle (itt nézhet róla képet) egy 53 éves kínai férfinak van - közölte pénteken kínai orvosokra hivatkozva a Sun. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szerint az orvosok egyelőre tanácstalanok, nem értik, mi történhetett a férfival. Guo Feng tejtermelő, ami csak fokozta környezete gúnyolódását. A férfi azt mesélte, hogy nagy mellei miatt sorban állnak a helybéliek a házánál, majd amikor meglátják, mutogatnak rá és hangosan kinevetik. Emiatt kabátot kell viselnie, még a legnagyobb melegben is.

"Körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdtek nőni a melleim, de nem foglalkoztam ezzel egy ideig. Ám az elmúlt néhány évben elviselhetetlenné vált ez a teher, egyik kórházból jártam a másikba, de senki nem tudott segíteni. Minden pénzemet vizsgálatokra költöttem, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Néha már arra gondolok, hogy a doktorok nem is akarnak segíteni, mert orvosi csodának tartanak" - mondta az 53 éves gazda. Dr. Zsang Lilan, Peking egyik neves kórházának specialistája azt mesélte, hogy 30 éve praktizál, de ilyet még nem látott.

"Kíváncsiak voltunk, hogy nem evett-e esetleg valamilyen mérget, vagy nem került-e valamilyen szennyezőanyag a szervezetébe, ami ezt okozhatná, de a vérvizsgálatok nem mutatta ki semmit. A génállománya is teljesen normális, és rákja sincs" - mondta az orvos. Dr. Zsang Lilan szerint tiszta zsírszövetnek tűnik a mellek anyaga, mint egy nő esetében. Az 53 éves férfi annyira kétségbeesett, hogy közölte: ha nem segít neki valaki, levágja a melleit egy késsel. A doktorok azonban egyöntetűen azt mondták neki: addig nem tesznek semmit, amíg nem tudják, pontosan mi okozza a bajt. (FH)