Emma Thompson különleges partnert választott új fimje, a Nanny McPhee és a nagy bumm világpremierjére: malaccal jelent meg a vörös szőnyegen – írja a Metro.co.uk. A malacok fontos szereplői a filmnek, de a szerda esti londoni rendezvényen azért részt vett a film többi szereplője, köztük Maggie Gyllenhaal amerikai színésznő, Rhys Ifans és Bill Bailey is.

A rendező, Susanna White szerint a forgatás nem volt egyszerű: "Kész őrület volt összehangolni a gyerekeket, állatokat, a számítógépes technikát, meg az angol időjárást" - mondja White. Baileynek - aki a filmben egy sertéstenyésztőt játszik - a premieren flitteres nyakörvben parádézó malackollégákhoz volt pár jó szava: "Ők nem holmi közönséges házisertések vagy háziállatként tartott malacok. Komoly színészi múlttal rendelkeznek, képzett színészdisznók, akik már máskor is játszottak filmben, úgyhogy nem igazán voltak már lámpalázasak".

Thompson, aki nem csak főszereplője, de forgatókönyvírója is a mesefilmnek, egy varázserővel rendelkező dadát alakít, aki egy olyan édesanya segítségére siet, akinek egyszerre kell megbirkóznia gyerekeivel, és a családi farm fenntartásával, míg férje a háborúban van. Maggie Gyllenhaal, aki az édesanyát játssza a filmben, nagy rajongója Thompsonnak. „Tudom, nem vagyok egyedül, amikor azt mondom, egyszerűen zseniális. Mindig is szerettem volna vele dolgozni” – nyilatkozta Gyllenhaal.