Feltételesen szabadlábra helyezte pénteken egy Tennessee állambeli bíró Winstont, a pitbull-keveréket. A kutya ugyanis garázdaság miatt két héten át hatósági fogságban volt Chattannooga város egyik állatmenhelyén. A barna-fehér színű Winston március 14-én megtámadott egy rendőrautót. Az eseményt felvette egy másik rendőrautó biztonsági kamerája, a felvétel pedig felkerült a helyi újság honlapjára.(A videóért kattintson ide!) A kétperces videón azt látni, hogy a megvadult kutya a rendőrkocsi lökhárítóját kapta el fogaival, majd ráncigálni kezdte, miközben az autóban ülő rendőr hiába próbálta kiabálással elzavarni. A rendőr előre-hátra araszolt, hogy lerázza valahogy Winstont. A kutya végül letépte a rendőrautó első lökhárítójának műanyag-borítását.

Amikor a megrongált rendőrkocsi lassan elment, a kutya még megharapdálta az egyik hátsó kerekét. A kutyát megpróbálták más rendőrök sokkolóval és borspermettel harcképtelenné tenni, de a szívós ebet csak a helyi állatmenhely munkatársa tudta elkapni egy hurkos bottal, és rács mögé zárta a kutyát.

Kétheti fogság után az egyik helyi bíró úgy döntött, hogy feltételesen szabadon engedi Winstont. A bíró közölte, hogy megszünteti a "potenciálisan veszélyes kutya" minősítést, ha Winston gazdája engedelmességi kiképzésre viszi a kutyát fél éven belül, és az állat nem követ el újabb garázdaságot.

Winston gazdája azt mondta a helyi lapnak, a Chattanooga Times Free Pressnek, hogy eddig semmi jele nem volt a kutya vadságának. A gazda, akit Nancy néven említ a lap, azt állította, hogy Winston jól el volt zárva, de valahogy átrágta magát két kerítésen, és a rendőrkocsi megrongálása előtt megtámadott már három kocsit.(FH)