A hírt egy régi testőr osztotta meg a külvilággal, szerinte ugyanis Brad Pitt neje egy igazi pszichopata. Az állítólag Bill névre hallgató extestőr az In Touch Weekly-ben szólalt meg, amúgy akkortól volt Jolie testőre, amikor az elkezdett Pitt-tel randizgatni. "Két különböző Angelina létezik. Az egyik, aki mi látunk, a másik az igazi, egy önző, semmiféle önkontrollal nem bíró nő, zéró türelemmel, aki csak azt hajlandó megcsinálni, amit a szíve diktál. Tisztára őrült, sikoltozik, kiabál egy sort, aztán megy tovább, mintha mi se történt volna."

A testőr hozzátette, hogy Jolie a gyerekein és a partnerén vezeti le a feszültségét, bár ekkor még nem volt meg mind a hat gyermeke. "Volt hogy órákra eltűnt a lakosztályában, és magára hagyta a gyerekeket Braddel és a személyzettel. Némasággal büntette őket." A férfi azt is tudja, hogy kapcsolatuk kezdetén sokszor aludt külön a pár, mert nagyon összevesztek a spontán együttlétek után. Bill szerint ez azért is van, mert Jolie nem bízik Pittben, mindig ki kell találnia, hogy éppen mire készül.

"Volt hogy az egész stáb előtt kérte telefonon számon Pitt-től, hogy mit csinált, olyankor a férfi teljesen lefehéredett, kis híján elájult. Mikor már elviselhetetlenné vált az ordítozása Pitt lerakta a telefont, ilyenkor Jolie addig hivogatta, míg valaki a stábból újra fel nem emelte neki a kagylót."