A műsorvezetőnő a múlt héten veszítette el szerelmét, Daróczi Dávidot, és bár csatornája, a Tv2 kész tetszőleges hosszúságú szünetet adni neki, a Bors most azt állítja, Liptai már a temetés utáni héten munkába akar állni. A lap semmiféle forrást nem nevez meg az értesüléshez, még csak nevüket elhallgató informátorokra sem hivatkozik; és a Tv2-t sem reagáltatták erre a hírre.

A volt kormányszóvivő nagypénteken vetett véget életénektemetése jövő szerdán lesz. A lap szerint Liptai mind a Mokkában, mind a Jóban Rosszban játszott szerepeit újra felvenné, hogy a munkába temetkezhessen gyásza elől; a MrésMrs folytatását nem említik.

Liptai Claudia nem jelent meg Daróczi Andrássy úti lakásánál azon a péntek éjjelen, bár egyes verziók szerint a férfi holttestét megtaláló S. Hubertet ő küldte oda azzal, hogy baj van (mások szerint Daróczi többeknek is írt búcsúsmst, S. Hubert erre reagálva sietett a lakásba, de már nem tudta megmenteni barátját). Liptai Claudia másnap, a rakparton megrendezett virrasztáson jelent meg először a nyilvánosság előtt, szemmel láthatóan összetörve; hétfőn reggel pedig aMokkában hosszan beszélt a történtekről, azt állítva, a volt kormányszóvivő épp egy héttel korábban jegyezte őt el.