Gwyneth Paltrow meglepő módon férjétől szeretne (nem először) egy harmadik gyereket, írja a brit Star magazin. A hírek szerint egy ideje már győzködi a színésznő férjét, a Coldplay frontemberét, hogy vállaljanak újabb gyereket, ötéves Apple lányuk és négy éves Moses fiuk mellé. Bár a házaspár háza tájékáról általában csak olyan hírek szivárognak ki, hogy milyen boldogtalan is a házasságuk, egy ismerős szerint Paltrow-t majd a fene eszi egy újabb bébiért. "Őszintén hisz benne, hogy jót tenne a kapcsolatuknak egy újabb gyerek. Nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk, úgy érzi egy terhesség jót tenne, hiszen újra lehetne várni valamire."

Ám férje, Chris Martin szerint most mindketten nagyon elfoglaltak a karrierjük miatt, így ez nem jó időzítés. "Chris most éppen azon dolgozik, hogy kitalálja, hogyan tovább, Gwyneth meg a Vasember második részét promózza."

Korábban már az is felmerült, hogy örökbefogadnak, ám a színésznő most úgy döntött, inkább mégis saját gyereket szeretne. "Gwyneth imádja a terhesség minden pillanatát, semmit nem imád úgy, mint anyának lenni és sok időt tölteni Chrisszel és a gyerekekkel."