A Jordan néven ismertté vált brit csapás, aki állítása szerint épp gyerekre gyúr vadiúj férjével, közleményben tudatta, hogy nem indul a 26 mérföldes londoni maratonon. A hírt az angolszász bulvársajtó a terhesség bejelentésével egyenértékű hírként ünnepli, pedig a glammodell és valóságshow-hősnő csak annyit közölt: "Nagyon sajnálom, hogy idén nem tudok részt venni a Virgin London Maratonon. A felkészülés igazán jól ment, és alig vártam, hogy idén is futhassak és a lehető legtöbb pénzt gyűjthessem, de az orvosaim tanácsára nem indulhatok mégsem ebben az évben. Tudom, milyen kemény táv ez, úgyhogy minden futótársamat nagyon nagyra becsülöm... remélem, találkozunk 2011-ben!" - idézi Price-t a Daily Mail.

Múlt héten a férj, Alex Reid már fokozta kicsit a hangulatot, mikor nem volt hajlandó elárulni az újságíróknak, hogy esetleg tényleg terhes-e már februárban elvett neje. "Lehet, hogy igen. Vagy nem" - válaszolta.

A Virgin London Maraton jótékonysági sportesemény, a vak, látássérült és dislexiás gyerekek javára gyűjt adományokat - ebben Jordan már csak azért is érintett, mert legidősebb, Harvey nevű fia autista és születése óta erősen látássérült is. Az óriásmellű modell tavaly már lefutotta a távot - akkor még exférje, Peter Andre oldalán -, és még azt is megállta, hogy ne reklámozzon az esemény kapcsán sportmelltartót, pár hónappal később viszont bejelentette, hogy nem sokkal a futás után elvetélt.