A Playboy alapítója, aki híres arról is, hogy egy valóságos háremmel él a villájában, azt mondja, 84 évesen megtalálta az igaz szerelmet Crystal Harris személyében, és a közös jövőt tervezgeti - írja a stuff.co.nz. Hugh Hefner - aki múlt hétvégén ünnepelte születésnapját Las Vegasban – így nyilatkozott: „Ő nagyon is valóságos, és bár vannak törekvései, a fő dolog az életében a kapcsolatunk. A többi lánnyal az volt a probléma, hogy nekik más volt a motivációjuk. Ez több mint igazi szerelem.”
A magazinmágnás megkérte a többi barátnőjét, hogy még az idén költözzenek ki a villából és az azzal szomszédos Playmate házból, arra utalva, hogy fontolgatja a lánykérést. Megfogadta azt is, hogy annak ellenére, hogy naponta gyönyörű nők veszik körül, nem csalja meg Crystal Harrist soha. „Amikor megházasodsz, kötelezettséget vállalsz. Nagyon sok barátnőm volt, de ez nem megcsalás. Én nem csalok meg senkit, csak nagyon nyitott vagyok” – tette hozzá. Kemény szavakkal illette Jesse James-t, aki megcsalta a feleségét, Sandra Bullockot: „Ő egy igazi kretén. Egy kapcsolatban őszintének kell lenni. A hűtlenség legerkölcstelenebb része a hazugság.”
Hugh Hefner, aki már kétszer volt nős, így nyilatkozott a házassági szándékairól: "Természetesen lehetséges, hogy nőül veszem, hiszen eléggé szeretem. Meglátjuk. Az biztos, hogy sokkal jobban élvezem az életet mint 20 évesen. Még nem volt sok szerencsém a házassággal. Remélem, hogy ezt most nem szúrom el.”