A magát teljesen átalakíttató valóságshow szereplő új klipet jelentetett meg, melyben a mindennapi életéről mutat be részleteket, írja a People magazin. Heidi Montag Superficial (Felszínes) című dalát ugyan nem fenyegeti az a veszély, hogy felkerül a slágerlisták élére, azért készült hozzá videó. A dal magasröptű szöveget kapott, így például kiderül, Montag szerint sem normális, hogy gyémántékszerekkel felszerelkezve rendelkezzen.

„Ezeket a jeleneteket évek alatt gyűjtöttük össze. Egy reality sztár vagyok, és ezt szerettem volna megmutatni a videómban. Olyan valakinek, mint például Lady Gaga, ál-paparazzókat kellett szereznie a videójához, és ki kellett alakítania ezt a világot, de én ezt az életet élem. Ez a valóságom” - hasonlította össze önmagát Lady Gagával, akinek a klipjeit egyébként már több mint 1 milliárdszor nézték meg a neten.

Montag egyébként nem elégszik meg néhány dalocskával, szupersztár szeretne lenni, szeretne igazi mogullá válni, ki akarja magát próbálni a zenélésben, a színészkedésben, a producerkedésben és az írásban is. A klipet itt lehet megtekinteni.