Batiz András cége honlapján közzé tett nyilatkozatában reagált Choli Daróczi József vádjaira, miszerint kisemmizték volna Daróczi Dávidot. A W. Wolf and Partners kommunikációs ügynökség - melyet a volt kormányszóvivó, Batiz András és Tóth Miklós alapított 3 millió forintos törzstőkével, egyenlő arányban - a hagyatéki eljárás lezárultakor kifizeti Daróczi Dávid örököseinek az elhunyt üzletrésze értékét.

A WWP április 20-án tartott taggyűlésén felkérték a cég könyvelőjét, hogy készítse el a cég 2009. évi zárómérlegét, valamint 2010. április 2-ai fordulónappal a társaság évközi mérlegét. „A cég taggyűlése 2010. május 6-án elfogadta a társaság könyvelője által elkészített mérlegeket. A tavalyi évi és a 2010. április 2-ig tartó időszak eredményének, valamint a cég jegyzett tőkéjének összege mintegy 7 millió forint” – áll a WWP közleményében, mely szerint az örökösöknek 2,33 millió forint jár.

A cég egyúttal tudatta, semmilyen módon nem kívánnak részt venni a Daróczi Dávidot érintő esetenként kegyeletsértő sajtótevékenységben, de a félreértések elkerülése végett szeretnék tisztázni, hogy Daróczi ingóságait hiánytalanul átadták.

“Daróczi Dávid halálának helyszínén hátrahagyott ingóságait családja maradéktalanul elszállította, a cég székhelyén található ingóságait (bútorok) pedig a kft. visszajuttatja a családnak. A Daróczi Dávid által használt lap top a társaság saját tulajdona, így az a cég székhelyén található, az általa időszakosan használt 1998-as Saab típusú személyautó pedig tulajdonostársa személyes vagyontárgya” – áll a közleményben, melyet itt lehet megtekinteni.

Choli Daróczi József a hot! magazinnak adott korábbi interjújában azt állította, fia halála mögött a vállalkozása áll. „Kárász Róbert és Batiz András voltak a társai. Fogalmam sincs, mit tudnak, mert nem mondanak semmit. Mi van a fiam vagyoni részével? Alapító tagként neki is be kellett fektetnie a cégbe. Hová tűnt az a pénz? Miért semmizték ki Jocit?” – tette fel kérdéseit Choli Daróczi József. A Bors ennek kapcsán megkereste Kárász Róbertet is, aki elmondta, Daróczi Dáviddal nem állt üzleti kapcsolatban, ő Batiz András egy másik cégében társtulajdonos.