A Megasztár negyedik szériájának kiszavazott versenyzője 16-17 éves korában gogózással szerzett pénzt beteg édesapja gyógyszereire - tudta meg a Velvet. "Két és fél évig gogóztam, de máshogy, mint ezek a lányok, én nem riszáltam magamat ennyire. Mindig csak arra törekedtem, hogy feldobjam a hangulatot" - nyilatkozta a Velvetnek Bencsik a Miss Gogo Hungary első versenyén, majd hozzátette, miután akkoriban még iskolába járt, csak pénteken és szombaton este táncolt. "Nagyon szerettem gogózni, valójában semmi rossz nem volt benne, kivéve, hogy a fiúk megengedték maguknak, hogy megérintsenek bennünket. Amikor egy srác másodjára is meg akarta fogni a fenekemet, széttörtem egy sörösüveget a fején. Az volt az utolsó alkalom, hogy táncoltam." A volt megasztárostól megtudtuk, semmibe vett figyelmezetés után döntött a heves reakció mellett.

Bár a beszélgetés kezdetén Bencsik még azt mondta, a tánc és a zene szeretetén kívül nem volt más oka, hogy gogózni kezdett, később hozzátette, édesapja nagyon beteg volt, ezért édesanyjával rengeteget dolgoztak. "Igyekeztünk mindent megtenni, hogy megvehessük apu gyógyszereit, elég rossz körülmények között éltünk. Ha nem volt semmi, akkor kimentem árulni a piacra ezt-azt. Tényleg mindent megpróbáltam, de sajnos nem segíthettem túl sokat, az apukám már öt éve nincs köztünk."

A Playboynak is vetkőző énekesnőtől azt is megtudtuk, a sztriptízt már soknak találja, bár a párjának azért bevállalná, ahogy bevállalta a vezetés közben történő orális kielégítést is. Mint azt Bencsik a Velvetnek elmondta, nem pont úgy történt az autós kielégítés, ahogy azt tálalták. "Tűzbe jöttem, megkívántam, és elkezdődött a történet, de egy idő után félreálltunk, nem veszélyeztettük a forgalmat, ennyi eszünk nekünk is van."