Újra magára ölti a fekete öltönyt Will Smith amerikai színész a Men in Black - Sötét zsaruk című filmsorozat harmadik részében - jelentette be pénteken a filmet készítő Columbia Pictures. A filmstúdió közlése szerint "előrehaladott" tárgyalásokban vannak Tommy Lee Jonesszal is.
A Men in Black harmadik részét az első két filmet is rendező Barry Sonnenfeld fogja rendezni, és 2012 májusában bemutatják be Észak-Amerikában. A sci-fi vígjátékot a legújabb trendnek megfelelően 3D-ben forgatják.

Will Smith már biztos, hogy újra eljátsza a titokban a földön élő földönkívüliekkel foglalkozó Jay ügynök szerepét. A filmstúdió közlése szerint "előrehaladott" tárgyalásokban vannak az Oscar-díjas Tommy Lee Jonesszal is, aki első két filmben Smith mentorát játszotta, valamint Josh Brolinnal is.

A Men in Black- Sötét zsaruk 1997-ben bemutatott első, és a 2002-ben a mozikba került második része több mint egymilliárd dolláros bevételt ért el világszerte, és a Columbia történetének legsikeresebb filmjeinek számítanak. (FH)