Chilkó Ferenc magánnyomozó szerint a műsorvezető és a volt kormányszóvivő kapcsolata eleinte csak megrendezett volt, írja a Blikk. A BRFK gyilkossági csoportjának egykori vezetője szerint a megrendezett kapcsolatból szerelem lett, ami később nagyon megterhelte Daróczi Dávidot.

„Daróczinak hatalmas érzelmi vihart okozott Claudia, mert nagyon beleszeretett. Bár a műsorvezető ezt tagadta, tény, hogy szakítottak. Pedig sajnos ennél súlyosabb válságként élte meg a vitákat Daróczi. Napról napra feltérképezhető a dráma szerelmi szála. Az utolsó találkozásukkor Claudia párnáján hagyott búcsúüzenetében Daróczi arról írt szerelmének, hogy csak velük tudja elképzelni az életét. Miért esengett volna így, ha előtte nem kap elutasítást? A segélykiáltásnak szánt levelet Claudia csupán szerelmes vallomásnak vélte” - mondta Chilkó, aki egyértelműen kizárta a gyilkosság lehetőségét.

Nyomozati munkánk eredménye szerint a Maldív-szigeteki közös vakáción ingott meg először Claudia: talán mégsem Joci számára a nagy ő” - mondta a magánnyomozó, aki szerint nem Liptai Claudia volt az öngyilkosságának az oka, ő csupán az utolsó csepp volt a pohárban. „Daróczi Dávid a külvilágnak jól leplezte betegségét, pedig valóban depressziós volt. Az életének minden területén gyötrődött. Megtörte, hogy elveszítette kormányszóvívői munkáját, amit teljes szívvel csinált, nem elégítette ki az a feladat, amit Batizzal a kommunikációs cégben végzett” - osztotta meg információit.