A színésznő a Cannes-i Filmfesztiválon reklámozza legújabb – még meg sem jelent -Winnie című filmjét, és alakjával sokkolta azokat, akiknek a szeme előtt még a két hónappal ezelőtti idomai lebegtek, írja a Daily Mail. Jennifer Hudson az utóbbi hétvégén több partin is részt vett, és az eseményeken készült képeken csupán az arcáról lehet felismerni az Oscar-díjas színésznőt, aki feltételezhetően filmszerepe azaz Winnie Mandela megformálása miatt fogyott le ilyen drasztikusan.

Jennifer Hudson a két hónappal ezelőtti Vanity Fair gálán még lényegesen nagyobb méretű ruhát hordott, amiben semmi kivetnivaló sem volt, hiszen az énekesnő/színésznő sosem a piszkafa méretű hírességek közé tartozott. Eáadásul tavaly augusztusban hozta világra első gyermekét, és a várandósságot sem gyanította senki, csupán akkor derült fény rá, amikor héthónapos terhességét bejelentette.

A színésznőnek egyébként pont az alkata hozta meg a hírnevet, hiszen a hangján kívül ennek köszönhetően kapta meg a Dreamgirls című filmben Effie szerepét, amit Oscar-díjjal jutalmaztak.